Etan Inground Premium Gold 10 Combi Deluxe, 3,00 m grön

Etan Inground Premium Gold 10 Combi Deluxe, 3,00 m grön


  • Etan Inground Premium Gold 10 Combi Deluxe, 3,00 m antracit/grå

Pris
9799 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: ca. 13 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A212543

EAN: 8718226235046

Etan Inground Premium Gold 10 Combi Deluxe, 3,00 m grön
Inground Etan Premium Gold Combi Deluxe - roligt både för stora och små

Om du letar efter en "leksak" för barn som kan användas i trädgården över flera årstider så är en trampolin det perfekta valet. Trampolinen är roligt både för stora och små rackare. Extra fördelaktigt med Inground-modellen är den låga påstigningshöjden så att även de små barnen själva kan komma upp på hoppduken. Man behöver inte tänka på säkerhetsrisker eftersom fjädrarna är täckta med ett extra tjockt kantskydd. Att komma i kontakt med fjädrarna är uteslutet. En stege är inte nödvändigt och detta utesluter även fallrisken.

För beslutfattandet:
Barnen kommer att älska trapolinen Inground Etan Premium Gold Combi Deluxe För att kunna anpassa efter utrymmet finns det både små och stora samt runda och kantiga versioner. Du får alltid en utmärkt kvalitet. Investera i en privat lekplats som kan användas varje dag av barnen.
Många tillbehör
På några minuter kan man bygga upp den och ställa där den passar bäst. Det är inte nödvändigt med stege till Inground-modellen men säkerhetsnätet bör användas. Trampolinen kan stå ute i väder och vind. Den har ett speciellt UV-skydd och kan därför stå ute för lek hela hösten. En sån här trampolin måste inte tvunget stå på gräsmattan. Den kan också stå på en terass.

Detaljer:
  • Diameter hoppmatta: 300 cm
  • Höjd: 200 cm
  • Material Ram: stål
  • Kantstorlek 340 x 30 cm
  • Kantmaterial: PVC
  • Rördiameter: 18 mm
  • Antal fjädrar: 72
  • Fjäderlängd: 18 cm
  • Maxbelastning 150 kg

Varning
Inte lämplig för barn under tre år. Skaderisk. Kollisionsrisk. Bör hållas under uppsyn av en vuxen vid användning. Använd endast i det fria. Bör endast av en person åt gången. Använd utan skor. Använd ej när hoppduken är våt. Töm fickor och händer innan användning. Hoppa alltid i mitten av duken. Dryck och mat får ej förtäras på trampolinen. Inga volter. Trampolinen måste byggas upp av en vuxen som också prövar funktionen vid första användningen. Får ej vara i närheten av eld. Nätet bör bytas ut vart trejde år. Observera anvisningarna i bruksanvisningen för underhåll och förvaring samt säker användning. Minst två meters avstånd från staket, murar, elektriska ledningar. Läs bruksanvisningen innan användning.


Våra bästsäljare

Etan Inground Premium Gold 10 Combi Deluxe, 3,00 m grön
9799 kr