❤ 7x mer babypoints ❤
❤ 7x mer babypoints ❤
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Etan Inground Hi-Flyer 08 Combi Trampolin med säkerhetsnät och stege grön
Tillfälligt slutsåld

Etan Inground Hi-Flyer 08 Combi Trampolin med säkerhetsnät och stege grönPris
3999 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A212588

EAN: 8718226234346

Etan Inground Hi-Flyer 08 Combi Trampolin med säkerhetsnät och stege grön
Inground Hi-Flyer Combi - perfekt för små hoppare
Ge barnen möjlighet att ha kul, röra sig och vara ute i friska luftern samtidigt. Inground Hi-Flyer Combi är rolig både för stora och små rackare. Den låga höjden gör en stege onödig. Samtidigt eliminerar det risken för att en hund, katt, något annat husdjur eller ett barn kyper in under trampolinen.

Bästa kvalitet och högsta säkerhet.
Välj en trampolin från Etan som passar just ditt platsbehov. Det finns ett stort urval med runda och kantiga samt naturligtvis i olika storlekar. Utefter vikt kan en del trampoliner bära mer än ett barn åt gången. Ställningen består av termiskt dubbelförzinkade stålrör.


Inground-modellen finns både som rund och kantig samt med eller utan stege.


Med Trampolinen finns det möjlighet för den nödvändiga motionen ute i den friska luften med en bra säkerhet. Skoldagen är ansträngande för barnen och även så för de vuxna på arbetsplatsen. Denom att hoppa på trampolinen sätter man fart på kroppens syresättning och blodet så att musklerna kan slappna av. Efteråt är det enklare att koncentrera sig. Då kan barnen lösa svårare uppgifter och förbli motiverade.

Detaljer:
  • Diameter hoppmatta: 250 cm
  • Höjd trampolin: 60 cm
  • Material Ram: stål
  • Kantstorlek: 300 x 30 cm
  • Kantmaterial: PVC
  • Rördiameter: 16 mm
  • Antal fjädrar: 48
  • Fjäderlängd: 18 cm
  • Maxbelastning 100 kg

Varning
Inte lämplig för barn under tre år. Kollisionsrisk. Bör hållas under uppsyn av en vuxen vid användning. Använd endast i det fria. Bör endast av en person åt gången. Använd utan skor. Använd ej när hoppduken är våt. Töm fickor och händer innan användning. Hoppa alltid i mitten av duken. Mat och dryck får ej förtäras på trampolinen, Inga volter. Trampolinen måste byggas upp av en vuxen som också prövar funktionen vid första användningen. Får ej vara i närheten av eld. Endast avsedd för privat bruk. Observera anvisningarna i bruksanvisningen för underhåll och förvaring samt säker användning. Minst två meters avstånd från staket, murar, elektriska ledningar. Läs bruksanvisningen innan användning.


Våra bästsäljare