ERGObaby lock för ammande kudde, gul virvel

ERGObaby lock för ammande kudde, gul virvel


Pris
223 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A191010

EAN: 8451970615718

ERGObaby lock för ammande kudde, gul virvel
Texten har översatts automatiskt.
ERGObaby-skydd för ammande kudde

Mjukt och skonsamt mot barnets hud.
Ergobaby Natural Curve ™ örngott håller Ergobaby-ammkudden alltid fräsch. Ta en sekund omedelbart om du är i tvätten eller helt enkelt för att variera utseendet. Det finns i två snygga färger, en neutral brun ton och en sval mjuk grön ton med gula virvlar. Övre delen i plysch * är mjuk och skonsam mot barnets hud och den nedre delen i poplin är 100% bomull. Alla omslag är lätt att ta bort för tvätt.

Funktioner
- Premium plyschmaterial är mjukt och skonsamt mot barnets hud. atmosfär
- Lätt att ta bort på grund av dragkedjan. - Tillverkad för speciellt bruk med den matchande ammkudden. - - Maskintvätt. - Poplin: 100% bomull. - Högtyg: 100% polyester

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ergo Baby

Ergobaby

Ergobaby fick sin början år 2002 då Karin Frost, en mamma från Maui, inte kunde hitta en bärsele som levde upp till hennes förväntningar gällande bekvämlighet och ergonomi. Med erfarenhet inom design tog hon det som hennes uppgift att skapa en bärsele som var både bekväm och lätt för föräldrarna att använda.

Ergobaby sätter nuförtiden standarden när det kommer till bärselar och låter föräldrar möta världens utmaningar med sin baby nära sig. Ergobaby erbjuder över 30 olika modeller i 4 olika kategorier – Original, Organic, Performance och 360. Dessa säljs av 700 återförsäljare i över 50 länder runtom i världen.

Våra bästsäljare

ERGObaby lock för ammande kudde, gul virvel
ERGObaby lock för ammande kudde, gul virvel
223 kr