emma & noah ryggsäck pastiller blå 120 x 120 cm

emma & noah ryggsäck pastiller blå 120 x 120 cm


Variant:
  • emma & noah ryggsäck pastiller blå 120 x 120 cm
  • emma & noah puck tygballong 120 x 120 cm
  • emma & noah puck tyg diamanter grå 120 x 120 cm

Pris
226 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A275793

EAN: 0783024355515

emma & noah ryggsäck pastiller blå 120 x 120 cm
Texten har översatts automatiskt.
Emma & Noah Pucktuch - säkerhet och lugn sömn för ditt barn. I otaliga generationer och i många kulturer har puckering varit en beprövad tradition. Emma & noah Pucktuch fortsätter denna tradition. Det ger din baby tillbaka känslan av att han känner från livmodern och erbjuder honom en uppvärmande och skyddande grotta där han känner sig trygg och säker. Detta gäller särskilt för nyfödda som känner sig obekväma att ligga i det vidöppna området utan gränser och förlorade. Många spädbarn har problem med att somna och sova hela natten eftersom de är väldigt rastlösa och vaknar upp sig igen och igen genom okontrollerad rörelse (Moro reflex).
Emma & noah Pucktuch hjälper särskilt rastlösa spädbarn och skrivande spädbarn att slappna av och lugna ner, vilket gör det lättare att somna och sova lugnare genom natten. Pucken är lämplig för barn upp till 3 till 6 månader gamla. Med sina 120x120cm ger emma & noah puckark tillräckligt med utrymme för din växande bebis. Även om din bebis har vuxit ur puckeringen kan du ändå använda trasan, för med sin 120x120cm är den snygga mjuka puckduken från emma & noah den perfekta storleken för att användas i många fler situationer. emma & noahs puckdukar är av hög kvalitet och omsorgsfullt bearbetade, tack vare robusta, högkvalitativa tigermaterial och rena och noggrant färdiga sömmar, våra dukar är inte bara vackra att se på utan också en bestående följeslagare. De behåller sin form och sliter inte - även efter upprepad tvättning - så att du och ditt barn kommer att njuta av dem under lång tid.

produktinformation:
  • Mått: 120 x 120 cm
  • 100% bomull
  • Föroreningstestade och antiallergiska material
  • Tvättas vid 40 ° C

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

emma & noah ryggsäck pastiller blå 120 x 120 cm
emma & noah ryggsäck pastiller blå 120 x 120 cm
226 kr