emma & noah huva badhanddukar prickar mint 80 x 80 cmemma & noah huva badhanddukar prickar mint 80 x 80 cm

emma & noah huva badhanddukar prickar mint 80 x 80 cm


Variant:
  • emma & noah huva badhanddukar prickar mint 80 x 80 cm
  • emma & noah huva badhandduk prickar persika 80 x 80 cm

Pris
257 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A292025

EAN: 4260635090340

emma & noah huva badhanddukar prickar mint 80 x 80 cm
Texten har översatts automatiskt.
Emma & noah huvahandduk med öron är tillverkad i 100% bomullsfrotté och är därför extra mjuk. Idealisk för flickor och pojkar som babyhandduk, handduk, badrock, babyhandduk med huva, barnhandduk. För att din baby ska få det bästa välbefinnandet är badhandduken särskilt fluffig och mjuk. Huvahandduken är redan förtvättad så att den behåller sin form, färg och mjukhet även efter ofta tvätt. Den fluffiga huven håller ditt barns huvud varmt och säkerställer att han eller hon känner sig särskilt bekväm och säker. Den individuella designen med utarbetade broderier och roliga små öron på huven samt en högkvalitativ förpackning gör huvahandduken till den perfekta gåvan för nybakade mammor och pappor.

\ tSärskilt fluffigt & delikat: Badhandduken i 100% bomull är speciellt fluffig och förädlas noggrant så att ditt barn känner sig bekvämt omedelbart. Frottéduken absorberar vatten mycket bra och huvahandduken är förtvättad så att den behåller sin form, färg och mjukhet även efter ofta tvätt.

Fluffy & Varm huva: Den fluffiga huven håller ditt barns huvud varmt och gör att hon känner sig särskilt säker: Emma & noah Hooded Handduk kan tvättas vid 60 ° C och passar i alla vanliga tvättmaskiner, så att det snabbt blir rent och friskt igen när det är smutsigt. Det är också lämpligt för torktumling och kan strykas.

produktinformation:
  • Mått: 80 x 80 cm
  • material: 100 % bomull
  • Förorenat testat och anti-allergiskt material
  • 60 ° C tvättbar maskin och därför särskilt lätt att rengöra

Tillbehör

Pris
155 kr
Pris
176 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

emma & noah huva badhanddukar prickar mint 80 x 80 cm
257 kr