emma & amp noah krypande filtpunkter mint 120 x 120 cmemma & amp noah krypande filtpunkter mint 120 x 120 cm

emma & amp noah krypande filtpunkter mint 120 x 120 cm


Variant:
  • emma & amp noah krypande filtpunkter mint 120 x 120 cm
  • emma & noah krypande filtpunkter Persika 120 x 120 cm

Pris
826 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A292020

EAN: 4260635090098

emma & amp noah krypande filtpunkter mint 120 x 120 cm
Texten har översatts automatiskt.
Emma & amp noah kryper filt - perfekt för de första upptäcktsresorna! När ditt barns behov av att upptäcka vaknar och han eller hon ser sina första försök att krypa, emma & amp noah kryper filt är den perfekta segjeslagaren. Mjukt och generöst vadderat, det skyddar ditt barn från kylan på marken. Det kudda mjuka och gosiga tyget garanterar barnets optimala välbefinnande när du utforskar och är samtidigt robust och slitstark tack vare det högkvalitativa utförandet, så att du och ditt barn kommer att njuta av det under lång tid.

Lätt att ta hand om och också perfekt för resor. Vare sig hemma, trädgården eller på vägen, kan den krypande filten fällas upp och tas överallt för att krypa och kela för de små eller spela för de äldre.

Om den eleganta designen en blir något fläckar av det är inget problem, kommer den krypande filten från emma & amp noah passar i i alla vanliga tvättmaskiner och kan tvättas vid upp till 40 ° C. Så det är rent och hygieniskt igen på nolltid.

Generöst vadderat och kosligt mjukt och varmt: För ditt barns första försök till rörlighet, emma & amp noah krypande filt betal ditt barn och gosmjukt och vadderat underlag som håller marken kallt borta (tjocklek 4 cm, yttre tyg 100% bomull, fyllning / stoppning av polyester). att krypa, rulla och utforska. Samtidigt kan filten fällas upp och enkelt tas överallt. testad enligt OEKO TEX Standard 100: säker för spädbarn och fri från skadliga ämnen. Testat oberoende av skadliga ämnen och certifierats med den strikta OEKO TEX Standard 100.

Versatile & amp robust: Idealisk som krypfilt och leksakinsats samt leklekfilt för äldre barn. Tack vare det slitstarka bomullstyget är det krypande filten och robust följeslagare i många situationer, till exempel utomhuspickniker med barn.

Lätt att tvätta: Emma & amp noah krypande filtar kan tvättas vid 40 ° C och passar i alla vanliga tvättmaskiner, så att de snabbt blir rena och fräscha igen när de är smutsiga.

produktinformation:
  • Mått: 120 x 120 cm
  • 100% bomull
  • Förorenat testade och anti-allergiska material
  • 40 ° C tvättbar i maskin och används lätt lätt att ren

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

emma & amp noah krypande filtpunkter mint 120 x 120 cm
826 kr