💖 10x mer babypoints 💖
💖 10x mer babypoints 💖
Shoppa och Samla babypoints nu!
00
tim
00
min
00
sek
Upptäck häri
ekoiffier Maxi Abrick åkgrävare
Pris
325 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A296799

EAN: 3280250078494

ekoiffier Maxi Abrick åkgrävare
Texten har översatts automatiskt.
Fungerar som pappa!

Den detaljerade arbetsbänken för Ecoiffier har allt som en liten uppåtgående hantverkare behöver: borr, hammare, tång, fransk skiftnyckel, skyddsglasögon och en liten verktygslåda med skruvar och tillbehör. Bänken är utrustad med tillräckliga förvaringsfack och hyllor för att hålla allt i ordning efter spel. Här kan varje barn vara kreativt, skruva, borra och reparera och lära känna de olika verktygen samtidigt. Eftersom arbetsbänken inte behöver någon elektronik eller batterier, är den lämplig för barn från 18 månader.

produktdetaljer:
  • mått: 56,5 x 25,7 x 61,3 cm
  • Innehåll: Arbetsbänk, borr, hammare, tång, fransk nyckel, skyddsglasögon, liten verktygslåda med skruvar och tillbehör
  • Ålder: från 18 månader


Via Ecoiffier :
Ecoiffier, det här är färgglada, detaljerade produkter för barn från 1 till 6 år med ett utmärkt pris / prestanda-förhållande. Den franska leksakstillverkarens credo är: Lär dig och upptäck världen - genom att spela! Med Abricks byggstenar kan barn upptäcka sina motoriska färdigheter och utveckla rumslig medvetenhet.

Rollspelssortimentet är nyckeln till vuxenvärlden och tigern gav plats för barns utveckling. Genom att återuppta vardagliga situationer tränas och fördjupas sociala färdigheter. Ecoiffier utvecklar och producerar sitt kompletta sortiment av produkter i Frankrike och använder återvunna material för att spara resurser.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

ekoiffier Maxi Abrick åkgrävare
325 kr