Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

ecoiffier Serveringsvagn med frukostset
Tillfälligt slutsåld
ecoiffier Serveringsvagn med frukostset
274 kr
Pris inklusive moms.

ecoiffier Serveringsvagn med frukostset


Pris
274 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A249567

ecoiffier Serveringsvagn med frukostset
Med den här tjusiga vagnen blir det roligare att servera frukost. I leveransen ingår tallrik, mugg, äggkopp med ägg, våfflor, en muffins och en croissant.

Detaljer:
  • Mått: 44 x 30 x 45,5 cm
  • Ålder: från 12 månader


Om Ecoiffier:
Ecoiffier är färgglada detaljrika produkter för barn från 1-6 år. Den franska leksakstillverkaren har ett motto: Upptäcka världen genom lek! Med byggklossarna från Abrick kan barnet upptäcka och utveckla den motoriska förmågan.

I sortimentet ingår många olika produkter som lämpar sig perfekt för rollspel. Genom att återskapa vardagliga situationer så tränas och fördjupas samtidigt de sociala förmågorna. Ecoiffier utvecklar och producerar hela sortimentet i Frankrike där man använder sig av återvinningsbara material för att skona miljön.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Toppmärken