ecoiffier Maxi Abrick Aktivitetsbord
Tillfälligt slutsåld

ecoiffier Maxi Abrick Aktivitetsbord

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 1000 kr
212 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A249514

ecoiffier Maxi Abrick Aktivitetsbord
Spännande lekbord som främjar motoriken samtidigt som den är rolig att leka med! Lekbordet är lämpligt redan för barn från 12 månader och är både motorikfrämjande samtidigt som barnet lär sig olika färger och former under tiden som fantasin och kreativiteten uppmuntras.Detaljer:
  • Mått: 50 x 37 x 30 cm
  • Med 32 delar.
  • Ålder: från 12 månader


Om Ecoiffier:
Ecoiffier är färgglada detaljrika produkter för barn från 1-6 år. Den franska leksakstillverkaren har ett motto: Upptäcka världen genom lek! Med byggklossarna från Abrick kan barnet upptäcka och utveckla den motoriska förmågan.

I sortimentet ingår många olika produkter som lämpar sig perfekt för rollspel. Ecoiffier utvecklar och producerar hela sortimentet i Frankrike där man använder sig av återvinningsbara material för att skona miljön.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/