Välj din rabattkod!
Välj din rabattkod!
Spara upp till:
300 kr
00
tim
00
min
00
sek
Klicka här!i
ecoiffier Maxi Abrick 3in1 Super-Pack
Tillfälligt slutsåld

ecoiffier Maxi Abrick 3in1 Super-Pack

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 1000 kr
398 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A249521

ecoiffier Maxi Abrick 3in1 Super-Pack
Det gigantiska setet ger dig tre olika möjligheter: Zoo, Järnvägstema och bilar. I leveransen ingår en mängd olika zoologiska djur: Giraff, elefant, eiger, lejon och uggla. Så blir det roligare att bygga.

Med hjälp av tåget så kan barnet lära sig att räkna. Utöver det ingår även en mängd coola fordon.

Detaljer:
  • Mått: 58 x 12,7 x 38,5 cm
  • Ålder: från 12 månader


Om Ecoiffier:
Ecoiffier är färgglada detaljrika produkter för barn från 1-6 år. Den franska leksakstillverkaren har ett motto: Upptäcka världen genom lek! Med byggklossarna från Abrick kan barnet upptäcka och utveckla den motoriska förmågan.

I sortimentet ingår många olika produkter som lämpar sig perfekt för rollspel. Genom att återskapa vardagliga situationer så tränas och fördjupas samtidigt de sociala förmågorna. Ecoiffier utvecklar och producerar hela sortimentet i Frankrike där man använder sig av återvinningsbara material för att skona miljön.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/