ecoiffier Frukostset med våffeljärn

ecoiffier Frukostset med våffeljärn


Pris
266 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A249622

ecoiffier Frukostset med våffeljärn
Det färgglada frukostsetet från Ecoiffier gör att du kan trolla fram en fantastisk frukost på kort tid. Du kan baka läckra våfflor i hjärtform, göra läckra cocktails i den mekaniska saftmixern eller göra en god espresso.

Detaljer:
  • Mått: 49 x 97 x 36 cm
  • Ålder: från 12 månader


Om Ecoiffier:
Ecoiffier är färgglada detaljrika produkter för barn från 1-6 år. Den franska leksakstillverkaren har ett motto: Upptäcka världen genom lek! Med byggklossarna från Abrick kan barnet upptäcka och utveckla den motoriska förmågan.

I sortimentet ingår många olika produkter som lämpar sig perfekt för rollspel. Genom att återskapa vardagliga situationer så tränas och fördjupas samtidigt de sociala förmågorna. Ecoiffier utvecklar och producerar hela sortimentet i Frankrike där man använder sig av återvinningsbara material för att skona miljön.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

ecoiffier Frukostset med våffeljärn
266 kr
Toppmärken