ecoiffier French Cuisine - Leksakskök

ecoiffier French Cuisine - Leksakskök


Pris
373 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: 2-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A249637

ecoiffier French Cuisine - Leksakskök
Perfekt för små mästerkockar! Utrustat med kylskåp, spisplatta, disko med vattenkran, mikrovågsugn m.m. En mängd tillbehör ingår i leveransen. Kastrull, tallrik, mugg, bestick och livsmedelsförpackningar ingår.

Detaljer:
  • Mått: 66,5 x 28,5 x 49 cm
  • Från 18 månader.


Om Ecoiffier:
Ecoiffier är färgglada detaljrika produkter för barn från 1-6 år. Den franska leksakstillverkaren har ett motto: Upptäcka världen genom lek! Med byggklossarna från Abrick kan barnet upptäcka och utveckla den motoriska förmågan.

I sortimentet ingår många olika produkter som lämpar sig perfekt för rollspel. Genom att återskapa vardagliga situationer så tränas och fördjupas samtidigt de sociala förmågorna. Ecoiffier utvecklar och producerar hela sortimentet i Frankrike där man använder sig av återvinningsbara material för att skona miljön.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

ecoiffier French Cuisine - Leksakskök
373 kr
Toppmärken