30% via appen | 25% via nätet
30% via appen | 25% via nätet
Endast idag:
RABATTKOD PÅ MODE!
00
tim
00
min
00
sek
Välj rabattkodi
ecoiffier  Abrick Car-Truck
Pris
178 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A297417

EAN: 3280250032892

ecoiffier Abrick Car-Truck
Texten har översatts automatiskt.
Med denna tuffa bilbil från Abrick-linjen av Ecoiffier kannder Nachwuchs kan du transportera sex fordon samtidigt! Biltransportören har en hopfällbar ramp som kan användas för att transportera bilarna upp och ner aden. Tack vare fördjupningarna för hjulen förblir de små runaboutsna på plats även under körning, inklusive sex färgglada barnfordon.

Produktdetaljer:
  • Mått : 41 x 8,5 x 17 cm
  • Ålder: från 18 månader


Om Ecoiffier:
Ecoiffier Dessa är färgglada , detaljerade produkter för barn från 1 till 6 år med ett utmärkt pris / prestanda-förhållande. Den franska leksakstillverkarens credo är: Lär dig och upptäck världen - genom att spela! Med Abricks byggstenar kan barn upptäcka sina motoriska färdigheter och utveckla rumslig fantasi.

Rollspel-sortimentet är nyckeln till vuxenvärlden och har blivit en integrerad tigerdel av barns utveckling. Genom att återuppta vardagliga situationer tränas och fördjupas sociala färdigheter. Ecoiffier utvecklar och producerar sitt kompletta sortiment av produkter i Frankrike och använder återvunna material för att spara resurser.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

ecoiffier Abrick Car-Truck
178 kr