Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Cybex Pallas-fix Bilbarnstol Pure BlackCybex Pallas-fix Bilbarnstol Pure Black
Tillfälligt slutsåld
Variant:

Pris
2939 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A038714

EAN: 4250183709627

Cybex Pallas-fix Bilbarnstol Pure Black
cybex SILVER Bilbarnstol

Barnstolen Pallas-fix blev tilldelat toppresultat som en del av de europeiska konsumentorganisationernas säkerhetstester utfört av Allgemeiner Deutscher Automobil-Club , ADAC och det oberoende testinstitut Stiftung Warentest (11/2011). Två bilbarnstolar i en - CYBEX Pallas-fix kan användas i mer än 11 år. I grupp I är stolen utrustad med en justerbar säkerhetskudde som påminner om en uppblåst krockkudde. Kraften av en kollision fördelas över hela säkerhetskudden och minskas med det kollisionsabsorberande materialet. För barn i åldern cirka 3 år och uppåt omvandlas stolen enkelt till den prisbelönta Grupp 2/3 stol Solution X-fix. ISOFIX Connect System ger ökad säkerhet och större stabilitet i båda grupperna. Bilbarnstolen fungerar även i bilar utan ISOFIX. Bilbarnstolen kan även enkelt byggas om till en CYBEX Solution X-fix som är för grupp II/III.

JUSTERBAR SÄKERHETSKUDDE
Den justerbara säkerhetskudden minskar risken för allvarliga nackskador utan att begränsa barnet (patentsökt). Kraften vid en frontalkrock fördelas över säkerhetskudden och absorberas av dess kollisonsabsorberande material. Detta system kan liknas med en uppblåst krockkudde och bidrar avsevärt till att minska kollisionskraften i händelse av en olycka. Bältet skadar därmed inte barnet och samtidig är den känsliga huvud-, nacke- och axelregionen och de inre organ skyddat. Den nydesignade justerbara säkerhetskudden (patentsökt) anpassas perfekt till barnets kropp för högsta komfort och ger dessutom mer rörelsefrihet för överkroppen samt maximal säkerhet. Särskilt vid frontalkollisioner jämfört med konventionella fem-punktsbälte system.

2-I-1 SÄTE Denna barnstolen växer med barnet och kan därför användas i mer än 11 år. I Grupp 1 dubblerar den justerbara säkerhetsdynan som en uppblåsbar airbag och vid en kollision skyddar den mot nackskador utan att vara restriktiv. För barn från cirka 3 år och uppåt kan barnstolen lätt göras om till en Grupp 2/3 stol från Solution-serien.


3-POSITIONEN NACK- OCH HUVUDSTÖD 3-positions nack- och huvudstödet hindrar barnets huvud från att falla framåt under sömnen. CYBEX patenterade 3-positions nack- och huvudstöd ger optimalt skydd vid en sidokollision. Denna revolutionerande teknologi flyttar säkert balanspunkten av barnets huvud något bakåt och hindrar den från att falla framåt när barnet sover. I händelse av en sidokollision, är barnets känsliga huvud inom säkerhetszonen på stolen och garanterar optimalt skydd. Dessutom har det CYBEX patenterade 3-positions nack- och huvudstödet en bekväm sovställning och ger därmed en säkrare och mer fridfylld resa.

KOMFORTABEL VILOLÄGESFUNKTION
I Grupp 1 är Pallas bilbarnstol utrustad med en lättanvänt viloläge funktion som kan manövreras med endast en hand från framsidan av stolen.
L.S.P. SYSTEM
Det linjära sidokrockskydd systemet (L.S.P.) ger ytterligare 40 % säkerhet vid händelse av en sidokollision. Det linjära sidokrockskydd systemet (L.S.P.) absorberar systematisk kraften av en sidokollision i en linjär serie av reaktioner genom axel- och huvudskyddet och kanaliseras därmed bort från barnet. Samtidig absorberas kroppens egen rörelseenergi orsakat av kollisionen på ett mycket tidigt stadium och huvudet leds aktivt in i en säker position.
ISOFIX Connect Systemet förstärker stabiliteten och säkerheten under hela användningstiden. Fästningsarmarna klickas enkelt fast med bilen ISOFIX-system. Produkten kan naturligtvis användas utan ISOFIX-fästen också.


FLER FUNKTIONER:

• ISOFIX anslutning:mer säkerhet och stabilitet
• Justerbart ryggstöd
• 11-gånger höjdjusterbart nackstöd
• Längd / Bredd / Höjd: 435 / 550 / 715 mm
• Vikt: 11 kg
• ECE R44/04, Grupp 1/2/3
• Tyget kan maskintvättas i 30 °
• Utvecklad och designad i Tyskland

Testad och godkänd enligt den senaste europeiska teststandarden för barnsäkerhet ECE R44/04

OBS! Bilbarnstolen monteras framåtvänd i färdriktningen.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

cybex SILVER

Cybex  – Säkerhet & Kvalité

Den viktigaste faktorn när man köper en bilbarnstol är säkerheten. Cybex bilbarnstolar har ett linjärt sidokrockskydd som absorberar kollisionskraften på ett tidigt stadium, samt en justerbar huvudkudde som minskar risken för allvarliga nackskador utan att begränsa barnets rörelse. Med ett stort utbud erbjuder Cybex barnvagnar, bärselar och bilbarnstolar i fem olika vikt- och åldersklasser.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder - Cybex Pallas-fix Bilbarnstol Pure Black
Genomsnittsbetyg
443 Betyg
 
350
 
77
 
10
 
2
 
4
eKomi - The Feedback CompanyVad är eKomi?
  • 100% oberoende
  • Helt opartisk
  • Av kunder för kunder
Recensioner
Visa alla kundomdömen

Våra bästsäljare