cybex Bilbarnstol Solution S-Fix Fancy Pinkcybex Bilbarnstol Solution S-Fix Fancy Pink

cybex Bilbarnstol Solution S-Fix Fancy Pink


 • cybex Bilbarnstol Solution S-Fix Premium Black
 • cybex Bilbarnstol Solution S-Fix Urban Black
 • cybex Bilbarnstol Solution S-Fix Scuderia Ferrari Victory Black
 • cybex Bältesstol Solution S-Fix River Blue

2199 kr
Pris
2024 kr
Fri frakt!
Du sparar
175 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A254301

cybex Bilbarnstol Solution S-Fix Fancy Pink
SOLUTION S-FIX BILBARNSTOL - Växer tillsammans med barnet
Tillverkad med ditt barn i åtanke: Solution S-Fix växer med barnet från 3 till 12 år och anpassar sig för de förändrade behoven, precis som en förälder. Den senaste medlemmen i den framgångsrika Solution serien sticker ut med sina säkerhets och komfort funktioner.

Det lutbara huvudstödet förhindrar barnets huvud från att falla framåt när det sover och håller på så vis alltid huvudet kvar i säkerhetszonen. Detta är särskilt viktigt vid en sidokollision då huvudstödet och det linjära sidokollisionsskyddet L.S.P. ger extra säkerhet för ditt barn. Tillsammans med L.S.P. System 12 positioners höjdjustering ger optimal passform till ditt växande barn, som alltid åker komfortabelt och med optimal säkerhet. Smart enhandsjustering underlättar för föräldern att ställa in stolen rätt.

NACKSTÖD LUTANDE I 3 POSITIONER
Nackstödet, som kan fällas i 3 lägen, skyddar på ett smart sätt barnets huvud från att falla framåt när barnet sover.
Det optimerade lutbara huvudstödet säkerställer att barnets huvud alltid stannar i säkerhetszonen, även om barnet somnar, vilket är särskilt viktigt vid en sidokollision. Detta är särskilt viktigt vid en sidokollision då huvudstödet och det linjära sidokollisionsskyddet L.S.P. ger extra säkerhet för ditt barn.

INTEGRERAT LINJÄRT SIDOKOLLISIONSSYDD (L.S.P. System )
Sidokollisionsskyddet aktiveras på sidan som är mot bilens dörr. L.S.P. systemet på Solution S-Fix ger ökad säkerhet vid en sidokollision. L.S.P. reducerar krafterna vid en eventuell sidokollision med upp till 25% jämfört med samma bilbarnstol utan utfällbar L.S.P.

12 POSITIONERS HÖJDJUSTERBART NACKSTÖD
Solution S-Fix växer med ditt barn från 3 till 12 år, en lång tidsperiod med stora storleksskillnader hos barnet. Stolens 12 justerbara höjdlägen gör att den kan växa med barnet. Huvudskyddet växer med det individuella utrymme som behövs för barnet. Den smarta enhandsjusteringen gör det snabbt och enkelt att anpassa stolen.

LUFTVENTILATIONSSYSTEM - För ett optimalt sittklimat
Luftventilationssystemet tillhandahåller en angenäm sittemperatur även på varma dagar. En avgörande funktion för den goda ventilationen hos Solution S-Fix är ventilationskanaler i nät som går genom ryggstöd och sits och ger optimal ventilation, även under varma dagar.

ISOFIX Connect för mer stabilitet och säkerhet.
Isofix förstärker stabiliteten och säkerheten under hela användningstiden.
Monteras med ett klicksystem direkt i bilens ISOFIX-fästen i karossen. Armarna kan enkelt fällas in och gör den möjlig att använda i bilar utan Isofix.

PRODUKTEGENSKAPER:
 • Isofix connect för mer stabilitet och säkerhet.
 • Nackstöd som kan justeras i tolv lägen.
 • Optimerat ventilationssystem.
 • Lutande ryggstöd: Anpassar sig efter bilens säte.
  • Extra bred och djup stolsdyna: Ger god komfort för ditt barn genom hela användningstiden.
  • Lutande ryggstöd: Anpassar sig efter bilens säte.
  • Energiabsorberande skal: Den flexibla materialstrukturen absorberar kraften vid en kollision.
  Produktdetaljer:
  • Mått: L/B/H: 40,5 x 50 x 61 cm
  • Vikt: 6.2 kg
  • Tyget kan maskintvättas i 30 °
  • Testad och godkänd enligt: ECE R44/04, Grupp 2/3
  • Utvecklad och designad i Tyskland.


  Installationen av Cybex produkter är testat omfattande i de senaste fordonen. Cybex rekommenderar dock alltid en testinstallation hos en kvalificerad återförsäljare för att bekräfta exakt kompatibilitet. Särskilt längden av fordonets bilbälten eller ISOFIX (US: LATCH) förankringspunkterna kan variera, till och med under en produktionskörning hos en biltillverkare.

  Fraktinformation

  Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

  Service

  pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

  Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

  Klicka här för mer information!

  Märke

  cybex GOLD

  Cybex  – Säkerhet & Kvalité

  Den viktigaste faktorn när man köper en bilbarnstol är säkerheten. Cybex bilbarnstolar har ett linjärt sidokrockskydd som absorberar kollisionskraften på ett tidigt stadium, samt en justerbar huvudkudde som minskar risken för allvarliga nackskador utan att begränsa barnets rörelse. Med ett stort utbud erbjuder Cybex barnvagnar, bärselar och bilbarnstolar i fem olika vikt- och åldersklasser.


  Omdömen

  Kundbetyg: - cybex Bilbarnstol Solution S-Fix Fancy Pink
  Genomsnittsbetyg 5 Betyg
   
  4
   
  1
   
  0
   
  0
   
  0
  eKomi - The Feedback CompanyVad är eKomi?
  • 100% oberoende
  • Helt opartisk
  • Av kunder för kunder
  Recensioner

  Våra bästsäljare

  cybex Bilbarnstol Solution S-Fix Fancy Pink
  2199 kr
  2024 kr
  Toppmärken