cybex Bilbarnstol Sirona M2 i-Size inklusive Sensorsafe Navy Blue

cybex Bilbarnstol Sirona M2 i-Size inklusive Sensorsafe Navy Blue


Variant:
 • cybex Bilbarnstol Sirona M2 i-Size inklusive Sensorsafe Navy Blue
 • cybex Bilbarnstol Sirona M2 i-Size inklusive Sensorsafe Urban Black
 • cybex Bilbarnstol Sirona M2 i-Size inklusive Sensorsafe Tropical Blue
 • cybex Bilbarnstol Sirona M2 i-Size inklusive Sensorsafe Magnolia Pink
 • cybex Bilbarnstol Sirona M2 i-Size inklusive Sensorsafe River Blue

Pris
2827 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A286311

EAN: 4058511825830

cybex Bilbarnstol Sirona M2 i-Size inklusive Sensorsafe Navy Blue
cybex GOLD Sirona M2 i-Size är lämplig från födseln upp till 105 cm eller från födseln upp till ca 4 år.

Sensorsafe
Att ha känslan av att barnet är i säkerhet gör att du behöver bekymra dig mindre. Med Sensorsafe kombinerar Cybex smart teknologi med smart design vilket gör att barnets säkerhet och hälsa alltid går i första hand. Systemet finns tillgängligt för utvalda I-size bilbarnstolar i serien Cybex Platinum och Gold. Du monterar det direkt på bältessystemet och det slår larm för att undvika kritiska situationer - till exempel att barnet öppnar bältet själv, att det blir för varmt eller för kallt eller när barnet har suttit för länge i bilbarnstolen. Alla varningar skickas via Bluetooth direkt till den ansluta mobiltelefonen. Appen innehåller även information om installationen av bilbarnstolen, instruktionsvideos, vanliga frågor och svar samt mycket mer!

Sensorsafes huvudegenskaper
Säkrar bältessystemet
SensorSafe förhindrar att barnet ska krypa ur bältet. Om barnet skulle lossa bältet själv så skickas ett meddelande till den ansluta mobiltelefonen.

Temperaturvarning
Ser till att barnet alltid åker i en behaglig temperatur. Sensorsafe mäter temperaturen i bilen för att förhindra att det blir för kallt eller för barn. Om det blir för kallt eller för varmt så skickas ett meddelande till den anslutna mobiltelefonen.

Varnar när barnet är själv i bilen
Om barnet är själv i bilen så skickas ett meddelande till den anslutna mobiltelefonen. Sensorsafe kan även informera särskilda nödkontakter om bilens position.

Installationschecklista
Höjer säkerheten och säkerställer att produkten är installerad korrekt. Checklistan behandlar teman som att använda isofix samt L.S.P.

Vet när det är dags för paus
Säkerställer att barnet inte sitter för länge i bilen.

Den nya CYBEX Sirona M2 i-Size uppfyller de nya europeiska kraven och regler för bilstolar ECE R-129. Denna nya "storleksreglering" säger att barn i åldern 15 månader och under skall färdas i en bakåtvänd bilbarnstol, som ses som det säkraste transportsättet av många experter, däribland konsument- och hälsoorganisationer såsom Which, ADAC och tyska oberoende konsumenttestorganisationen Stiftung Warentest. När du använder CYBEX Sirona M2 i-Size kan barnet transporteras i en bakåtvänd position från födseln tills de når 105 cm i längd (ung. 4 år). Denna nya intelligenta design innebär att även de längre barnen har gott om benutrymme för att sitta bekvämt. Men det tar inte upp för mycket utrymme - Sirona M2 i-Size kan lätt installeras i mindre bilar. Ytterligare funktioner som en hands reglering till liggande position ger extra bekvämlighet och göra dagligt bruk enklare.

Sirona M iSize bakåtvänd bilbarnstol - Säkert bakåtvänd från födseln upp till ca. 4 år
Minskar risken avsevärt för skador i händelse av en frontalkollision.
Den nya Sirona M´s storlek gör det möjligt att transportera barn bakåtvända från födseln upp till en höjd av 105 cm (ung. 4 år).

Intergrerat linjärt sidokollisionsskydd - För ökad säkerhet i händelse av en sidokollision.
Sidokollisionsskyddet (L.S.P. ut på den sida som vetter mot dörren, vilket minskar kraften från en sidokollision på ett mycket tidigt stadium.
Vare sig bak- eller framåtvänd, integrerar CYBEX Sirona M iSize linjära sidokrocksskydd (L.S.P. System) och ökar nivån av säkerhet i händelse av en sidokollision. L.S.P. Systemet kan vikas ut och reducerar kraften av en sidokollision i kombination med huvud- och axelskydd.

12 - stegs höj- och sänkbart nackstöd
Huvudstödet går att justera i 12 höjdlägen och växer därmed med barnet.
12-stegs höj-och sänkbart nackstöd med integrerat bälte som växer med ditt barn.

Cybex Modular System
Detta lätta babyskydd uppfyller de senaste säkerhetsstandarderna
och kompleterar "familjesystem" med Base M och Sirona M2 i-Size blir en bas till två bilbarnstolar.

PRODUKTEGENSKAPER:
 • Energiabsorberande skal - absorberar krafterna från en stöt och täcker beskyddande babyn
 • Enhandslutning: enkel att justera till den perfekta positionen (bakåtvänd: 5 positioner; framåtvänd: 3 lägen
Tekniska specifikationer:
 • Kan endast monteras med basenheten Base M.
 • Mått: L/B/H: 720 x 440 x 660 mm
 • Vikt: 8,3 kg
 • Avtagbart och tvättbart överdrag. (30 grader)
 • Utvecklad och designad i Tyskland.

I leveransen ingår endast bilbarnstolen utan basenheten. Basenheten finns att köpa separat.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

cybex GOLD

Cybex  – Säkerhet & Kvalité

Den viktigaste faktorn när man köper en bilbarnstol är säkerheten. Cybex bilbarnstolar har ett linjärt sidokrockskydd som absorberar kollisionskraften på ett tidigt stadium, samt en justerbar huvudkudde som minskar risken för allvarliga nackskador utan att begränsa barnets rörelse. Med ett stort utbud erbjuder Cybex barnvagnar, bärselar och bilbarnstolar i fem olika vikt- och åldersklasser.


Våra bästsäljare

cybex Bilbarnstol Sirona M2 i-Size inklusive Sensorsafe Navy Blue
2827 kr