cybex Bilbarnstol Pallas M Stardust Black-black

cybex Bilbarnstol Pallas M Stardust Black-black


  • cybex Bilbarnstol Pallas M Graphite Black-dark grey
  • CYBEX Bilbarnstol Pallas M Royal Blue-navy blue

3199 kr
Pris
2893 kr
Fri frakt!
Du sparar
306 kr-10%
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A190840

cybex Bilbarnstol Pallas M Stardust Black-black
cybex GOLD Pallas M är lämplig för barn från 9 månader - 12 år. (9-36 kg)

Den nya generationen av de prisbelönta Pallas-serierna erbjuder optimerad säkerhet och komfort med en livslängd på mer än 11 år. I Grupp 1 presenterar Pallas M en justerbar säkerhetskudde. Vid en eventuell frontalkrock fördelas kraften från stöten över kuddens hela yta, liknande en uppblåst airbag. För Grupp 2/3 kan sätet lätt göras om till en Solution M.

Justerbar säkerhetskudde (Grupp 1)
Den justerbara säkerhetskudden reducerar risken för allvarliga nackskador utan att begränsa barnet (patentsökt). Kraften i en frontalkrock fördelas över säkerhetskudden och absorberas av dess stötabsorberande material. Systemet påminner om en uppblåst airbag och hjälper betydligt till att reducera kraften vid en eventuell olycka. Selet skadar inte barnet, samtidigt som det känsliga huvudet, nacke, axlar och inre organ skyddas. Den nydesignade, en hands-justerbara säkerhetskudden (patentsökt) anpassar för högsta komfort perfekt till barnets kropp och erbjuder dessutom mer rörelsefrihet för överkroppen så väl som maximal säkerhet speciellt vid frontalkrockar, jämfört med konventionella 5 punkts bältessystem.

2-IN-1 bilbarnstol.
Denna stol växer med barnet och kan därför användas i upp till 11 år. I Grupp 1 dubblerar den justerbara säkerhetskudden som uppblåsbar airbag och, vid en kollision, skyddar den mot nackskador utan att vara restriktiv. För barn från cirka 3 år och uppåt kan stolen lätt göras om till en Grupp 2/3 stol från Solution serien.

INDVIDUELLT JUSTERBART SIDOKOLLISIONSSKYDD
Det individuellt justerbara linjära sidokrockskyddet (L.S.P. System Plus) absorberar energin från en stöt vid en eventuell olycka i ett mycket tidigt skede. Kraften i en sidokrock absorberas systematiskt av individuella justerbara sidoskydd så väl som av axel- och huvudskydden. Samtidigt absorberas kroppens kinetiska energi som orsakas av stöten genast och huvudet förs aktivt i ett säkert läge. L.S.P. skydden kan justeras individuellt för att passa bilens inredning.

BEVÄMT ATT JUSTERA (Grupp 1)
Ger en mer avslappnad resa.
Kan med några enkla grepp justeras i liggläge.

JUSTERBART NACKSTÖD
Nackstödet, som kan fällas i 3 lägen, skyddar på ett smart sätt barnets huvud från att falla framåt när barnet sover. Det patenterade CYBEX lutande nackstödet garanterar optimalt skydd vid en eventuell sidokrock. Denna revolutionerande teknologi ändrar på ett säkert sätt balanspunkten på barnets huvud aningen bakåt och hindrar det från att falla framåt när barnet sover. Vid en eventuell sidokrock förblir barnets känsliga huvud i stolens säkerhetszon och garanterar optimalt skydd. Dessutom erbjuder vårt patenterade nackskydd med 3 positioner en mer bekväm sovposition för en säker och fridfull resa.

PRODUKTEGENSKAPER:
• Energiabsorberande skal: Den flexibla materialstrukturen absorberar kraften vid en kollision
• Optimerat ventilationssystem: Bibehåller en angenäm kroppstemperatur

Produktdetaljer
• Mått: 430 / 540 / 700 mm
• ECE R44/04, Grupp 1/2/3
• Vikt: 8,3 kg
• Tvättas i 30°C.
• Tillverkad i Tyskland.
• Yttertyg: 100% Polyester, Vaddering: 100% Polyuretanskum

Passar stolen i min bil? Här nedanför hittar du en lista med fordon som bilbarnstolen passar i: Cybex Typlista

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

cybex GOLD

Cybex  – Säkerhet & Kvalité

Den viktigaste faktorn när man köper en bilbarnstol är säkerheten. Cybex bilbarnstolar har ett linjärt sidokrockskydd som absorberar kollisionskraften på ett tidigt stadium, samt en justerbar huvudkudde som minskar risken för allvarliga nackskador utan att begränsa barnets rörelse. Med ett stort utbud erbjuder Cybex barnvagnar, bärselar och bilbarnstolar i fem olika vikt- och åldersklasser.


Våra bästsäljare

cybex Bilbarnstol Pallas M Stardust Black-black
3199 kr
2893 kr
Toppmärken