10% ELLER 100 KR RABATT!
10% ELLER 100 KR RABATT!
VÄLJ DIN:
RABATTKOD
00
tim
00
min
00
sek
Villkor!i
cybex Bilbarnstol Pallas M Rebel Red-red
 • CYBEX Bilbarnstol Pallas M Royal Blue-navy blue
 • cybex Bilbarnstol Pallas M Infra Red-red
 • cybex Bilbarnstol Pallas M Lavastone Black-black
 • cybex Bilbarnstol Pallas M Manhattan Grey-mid grey

2999 kr
Pris 2819 kr Fri frakt!
Du sparar
180 kr (6%)
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A219766

cybex Bilbarnstol Pallas M Rebel Red-red
Grupp 1/2/3, 9 - 36 kg, Från 9 månader till 12 år

Säkerhet utan begränsning Den nya generationen av de prisbelönta Pallas-serierna erbjuder optimerad säkerhet och komfort med en livslängd på mer än 11 år.

I Grupp 1 presenterar Pallas M en justerbar säkerhetskudde. Vid en eventuell frontalkrock fördelas kraften från stöten över kuddens hela yta, liknande en uppblåst airbag. För Grupp 2/3 kan sätet lätt göras om till en Solution M.

JUSTERBAR SÄKERHETSKUDDE - Anpassningsbar med en hand (Gr. 1)
Justerbar säkerhetskudde som skyddar barnet utan att det blir trångt.
Kraften vid en olycka fördelas Genom säkerhetskuddarna och reduceras tack vare dess energiabsorberande material. Systemet påminner om en uppblåsbar Airbag och hjälper till att reducera smällen vid en olycka. Bältet skaver inte och de känsliga områdena kring axlar och nacken skyddas. Kudden anpassar sig perfekt efter barnets kropp och ger samtidigt mer rörelsefrihet för överkroppen än vanliga system.

2-IN-1 bilbarnstol.
Bilbarnstolen växer med barnet och lämpar sig att använda under 12 års tid.
För Grupp 1 har bilbarnstolen en säkerhetskudde som skyddar barnet i händelse av en frontalkrock. Säkerhetskudden fungerar på samma sätt som en uppblåsbar Airbag. När barnet är ungefär 3 år gammalt kan den byggas om till en bilbarnstol ur Solution-familjen.

INDVIDUELLT JUSTERBART SIDOKOLLISIONSSKYDD
Det smarta LSP-systemet (Linear Side-impact Protection) fångar upp energin i händelse av en olycka.
Kräften vid en olycka bryts ner via axel- och huvudskydden. Samtidigt absorberas kroppens egen rörelseenergi orsakat av kollisionen på ett mycket tidigt stadium och huvudet leds aktivt in i en säker position. LSP-systemet är justerbart och kan ställas in efter bilens storlek.

BEVÄMT ATT JUSTERA (Grupp 1)
Ger en mer avslappnad resa.
Kan med några enkla grepp justeras i liggläge.

JUSTERBART HUVUDSTÖD
CYBEX patenterade 3-positions nack- och huvudstöd ger optimalt skydd vid en sidokollision.
Huvudstödet håller bak huvudet och förhindrar att huvudet kastas fram t.ex när barnet sover. I händelse av en sidokollision, är barnets känsliga huvud inom säkerhetszonen på stolen och garanterar optimalt skydd. Dessutom har det CYBEX patenterade 3-positions nack- och huvudstödet en bekväm sovställning och ger därmed en säkrare och mer fridfylld resa.

PRODUKTEGENSKAPER:
 • Energiabsorberande skal Flexibel materialastruktur absorberar kraften vid en olycka.
 • Optimerat ventilationssystem För att hålla kroppen i en behaglig temperatur.
Tekniska specifikationer:
 • Mått: L/B/H: 426 x 540 x 700 mm
 • Vikt: 8,3 kg
 • Tvättas i 30 °C.
 • Yttertyg: 100 % Polyester, Vaddering: 100 % Polyuretanskum
 • Utvecklad och designad i Tyskland.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

cybex GOLD

Cybex  – Säkerhet & Kvalité

Den viktigaste faktorn när man köper en bilbarnstol är säkerheten. Cybex bilbarnstolar har ett linjärt sidokrockskydd som absorberar kollisionskraften på ett tidigt stadium, samt en justerbar huvudkudde som minskar risken för allvarliga nackskador utan att begränsa barnets rörelse. Med ett stort utbud erbjuder Cybex barnvagnar, bärselar och bilbarnstolar i fem olika vikt- och åldersklasser.


cybex Bilbarnstol Pallas M Rebel Red-red
2999 kr
2819 kr
Toppmärken