cybex Bilbarnstol Pallas 2-fix Scuderia Ferrari Victory Black

cybex Bilbarnstol Pallas 2-fix Scuderia Ferrari Victory Black


3499 kr
Pris
3358 kr
Fri frakt!
Du sparar
141 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A249885

EAN: 4058511397931

cybex Bilbarnstol Pallas 2-fix Scuderia Ferrari Victory Black
Denna modell är speciellt framtagen för mindre barn som av olika anledningar (ex. svår åksjuka) ej kan åka baklänges i bilen. Vi rekommenderar alltid bakåtvända bilbarnstolar så länge detta är möjligt för barnet.

Cybex SILVER Pallas 2-fix är lämplig för barn från 9 månader - 12 år. (9-36 kg)

Som 2-i-1 bilbarnstol kan Pallas 2-Fix användas i mer än 11 år. Enligt Stiftung Warentest och ADAC är det en av de bästa bilbarnstolar som växer med barnet i Grupp 1/2/3. Den brittiska konsumentorganisation WHICH? har betygsatt stolen i säkerhetsprestanda med utmärkt i hela dess livslängd och tilldelade dess sidokrockskydd-system toppmärket - 5 stjärnor. Som Grupp 1 bilbarnstol har Pallas 2-fix en justerbar säkerhetskudde som påminner om en uppblåst krockkudde, vilket minskar risken för allvarliga nackskador vid en frontalkollision utan att begränsa barnet. För barn i åldern cirka 3 år och uppåt omvandlas stolen enkelt till den prisbelönta Grupp 2/3 stol Solution X2-fix. Det nya sidokrockskyddet absorberar kollisionskraften på ett mycket tidigt stadium och ger ett innovativt skydd vid en sidokollision. ISOFIX Connect Systemet ger ökad säkerhet och större stabilitet i båda grupperna. Bilbarnstolen fungerar även i bilar utan ISOFIX.

JUSTERBAR SÄKERHETSKUDDE
Den justerbara säkerhetskudden minskar risken för allvarliga nackskador utan att begränsa barnet (patentsökt). Kraften vid en frontalkrock fördelas över säkerhetskudden och absorberas av dess kollisonsabsorberande material. Detta system kan liknas med en uppblåst krockkudde och bidrar avsevärt till att minska kollisionskraften i händelse av en olycka. Bältet skadar därmed inte barnet och samtidigt är den känsliga huvud-, nacke- och axelregionen och de inre organ skyddade. Den nydesignade justerbara säkerhetskudden (patentsökt) anpassas perfekt till barnets kropp för högsta komfort och ger dessutom mer rörelsefrihet för överkroppen samt maximal säkerhet. Särskilt vid frontalkollisioner jämfört med konventionella fem-punktsbältessystem.

3-POSITIONER NACK- OCH HUVUDSTÖD
3-positions nack- och huvudstödet hindrar barnets huvud från att falla framåt under sömnen. CYBEX patenterade 3-positions nack- och huvudstöd ger optimalt skydd vid en sidokollision. Denna revolutionerande teknologi flyttar säkert balanspunkten av barnets huvud något bakåt och hindrar den från att falla framåt när barnet sover. I händelse av en sidokollision, är barnets känsliga huvud inom säkerhetszonen på stolen och garanterar optimalt skydd. Dessutom har det CYBEX patenterade 3-positions nack- och huvudstödet en bekväm sovställning och ger därmed en säkrare och mer fridfylld resa.

Linjärt sidokollisionsskydd (L.S.P. SYSTEM PLUS)
Det optimerade linjära sidokrockskydd systemet (L.S.P. System Plus) absorberar kollisionskraften på ett mycket tidigt stadium. Kraften av en sidokollision absorberas i en linjär serie av reaktioner genom användningen av sidokuddarna och längs axel- och huvudskyddet. Samtidig absorberas kroppens egen rörelseenergi orsakat av kollisionen på ett mycket tidigt stadium och huvudet leds aktivt in i en säker position.

KOMFORTABEL VILOLÄGE FUNKTION
Garanterar en avslappnad och bekväm resa I Grupp 1 är Pallas bilbarnstol utrustad med en lättanvänt vilolägesfunktion som kan manövreras med endast en hand från framsidan av stolen.

ISOFIX CONNECT
Isofix förstärker stabiliteten och säkerheten. Monteras med ett klicksystem direkt i bilens ISOFIX-fästen i karossen. Armarna kan enkelt fällas in och gör den möjlig att använda i bilar utan Isofix.

PRODUKTEGENSKAPER:
• Justerbar säkerhetskudde (patentsökt)
• Kan användas i mer än 11 år
• Komfortabel ligg-/vilofunktion garanterar en avkopplande resa
• ISOFIX Connect för mer säkerhet och stabilitet.
• Vikt: 11,2 kg
• Tvättas i 30°C.
• Längd / Bredd / Höjd: 435 / 550 / 715 mm
• ECE R44/04, Grupp 1/2/3
• Utvecklad och designad i Tyskland
• Tvättas i 30°C.
• Yttertyg: 100% Polyester, Vaddering: 100% Polyuretanskum

Passar stolen i min bil? Här nedanför hittar du en lista med fordon som bilbarnstolen passar i: Cybex Typlista

Installationen av Cybex produkter är testat omfattande i de senaste fordonen. Vi rekommenderar dock alltid en testinstallation hos en kvalificerad återförsäljare för att bekräfta exakt kompatibilitet. Särskilt längden av fordonets bilbälten eller ISOFIX (US: LATCH) förankringspunkterna kan variera, till och med under en produktionskörning hos en biltillverkare.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

cybex SILVER

Cybex  – Säkerhet & Kvalité

Den viktigaste faktorn när man köper en bilbarnstol är säkerheten. Cybex bilbarnstolar har ett linjärt sidokrockskydd som absorberar kollisionskraften på ett tidigt stadium, samt en justerbar huvudkudde som minskar risken för allvarliga nackskador utan att begränsa barnets rörelse. Med ett stort utbud erbjuder Cybex barnvagnar, bärselar och bilbarnstolar i fem olika vikt- och åldersklasser.


Våra bästsäljare

cybex Bilbarnstol Pallas 2-fix Scuderia Ferrari Victory Black
3499 kr
3358 kr