Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Cybex Babyskydd Aton Scuderia Ferrari Racing Red
Tillfälligt slutsåld

Cybex Babyskydd Aton Scuderia Ferrari Racing Red


Pris
1847 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A249903

EAN: 4058511397771

Cybex Babyskydd Aton Scuderia Ferrari Racing Red
Som ny del i konceptet CYBEX Travel Systems så har CYBEX Aton valt att satsa på mobilitet. CYBEX sammankopplar. CYBEX Aton och buggy kan tillsammans med adaptrar byggas ihop till ett portabelt resesystem som både kan användas på färd med flyg, bil eller andra färdmedel. CYBEX Travel system är extremt praktiskt, sparar plats och gör resandet med ditt barn så mycket enklare.

Med hjälp av en adapter så är Aton kompatibel att användas med alla Cybex liggvagnar. (ONYX, TOPAZ, CALLISTO). Det första babyskyddet för gruppen 0+ med kompakt och enkelt regnskydd. Det ger en mångsidig, enkel och framförallt användarvänligt Baby resesystem.

Produktfördelar:
• Sitsen växer med barnet
• Integrerat solskydd
• Anpassad även för dom allra minsta
• Energiabsorberande barnskydd
• Överrullningsskydd
• Extra brett Y-bälte för extra komfort och säkerhet.
• Multifunktionsknapp för justering av bärband och för koppling av buggyadapter.
• Tvättas i 30°


Mått: L 630 mm x B 470 mm x H 555 mm
Vikt: 3,9 kg ( 8,6 lbs )

Testade och godkänd enligt den senaste europeiska teststandarden för barnsäkerhet ECE R44/04

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

cybex SILVER

Cybex  – Säkerhet & Kvalité

Den viktigaste faktorn när man köper en bilbarnstol är säkerheten. Cybex bilbarnstolar har ett linjärt sidokrockskydd som absorberar kollisionskraften på ett tidigt stadium, samt en justerbar huvudkudde som minskar risken för allvarliga nackskador utan att begränsa barnets rörelse. Med ett stort utbud erbjuder Cybex barnvagnar, bärselar och bilbarnstolar i fem olika vikt- och åldersklasser.


Våra bästsäljare