cybex Babyskydd Aton M i-Size inklusive Sensorsafe Fancy Pink

cybex Babyskydd Aton M i-Size inklusive Sensorsafe Fancy Pink


 • cybex Babyskydd Aton M i-Size inklusive Sensorsafe Soho Grey
 • cybex Babyskydd Aton M i-Size inklusive Sensorsafe Navy Blue
 • cybex Babyskydd Aton M i-Size inklusive Sensorsafe River Blue
 • cybex Babyskydd Aton M i-Size inklusive Sensorsafe Deep Black

Pris
2344 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A262069

EAN: 4058511542713

cybex Babyskydd Aton M i-Size inklusive Sensorsafe Fancy Pink
Sensorsafe
Att ha känslan av att barnet är i säkerhet gör att du behöver bekymra dig mindre. Med Sensorsafe kombinerar Cybex smart teknologi med smart design vilket gör att barnets säkerhet och hälsa alltid går i första hand. Systemet finns tillgängligt för utvalda I-size bilbarnstolar i serien Cybex Platinum och Gold. Du monterar det direkt på bältessystemet och det slår larm för att undvika kritiska situationer - till exempel att barnet öppnar bältet själv, att det blir för varmt eller för kallt eller när barnet har suttit för länge i bilbarnstolen. Alla varningar skickas via Bluetooth direkt till den ansluta mobiltelefonen. Appen innehåller även information om installationen av bilbarnstolen, instruktionsvideos, vanliga frågor och svar samt mycket mer!

Sensorsafes huvudegenskaper
Säkrar bältessystemet
SensorSafe förhindrar att barnet ska krypa ur bältet. Om barnet skulle lossa bältet själv så skickas ett meddelande till den ansluta mobiltelefonen.

Temperaturvarning
Ser till att barnet alltid åker i en behaglig temperatur. Sensorsafe mäter temperaturen i bilen för att förhindra att det blir för kallt eller för barn. Om det blir för kallt eller för varmt så skickas ett meddelande till den anslutna mobiltelefonen.

Varnar när barnet är själv i bilen
Om barnet är själv i bilen så skickas ett meddelande till den anslutna mobiltelefonen. Sensorsafe kan även informera särskilda nödkontakter om bilens position.

Installationschecklista
Höjer säkerheten och säkerställer att produkten är installerad korrekt. Checklistan behandlar teman som att använda isofix samt L.S.P.

Vet när det är dags för paus
Säkerställer att barnet inte sitter för länge i bilen.

cybex GOLD Aton M i-Size är lämplig från födseln: 45 cm - 87 cm (max. 13 kg)

Aton M i-Size är utrustad med den nyaste säkerhetsteknologin.

Aton M i-Size erbjuder ett avtagbart babyinlägg som garanterar ett nära-platt liggande läge för tidigt födda och nyfödda barn. Tillsammans med L.S.P. systemet och det energiabsorberande skalet är det ett säkerhetskoncept som skyddar barnet. Med det höjdjusterbara nackstödet, en mjuk vadderad sele och XXL solskydd blir det en bekväm åktur.

cybex Modular System
Detta lätta babyskydd uppfyller de senaste säkerhetsstandarderna och kompleterar "familje system" med Base M i-Size och Sirona M2 i-Size blir en bas till två bilbarnstolar.

Justerbar i 11 olika höjdlägen.
Kan användas under en lång tid. Huvudskydd som växer med barnet.

Linjärt sidokollisionsskydd (L.S.P. SYSTEM)
LSP-systemet Det linjära sidokrockskydd systemet (L.S.P.) absorberar systematisk kraften av en sidokollision i en linjär serie av reaktioner genom axel- och huvudskyddet och kanaliseras därmed bort från barnet. Samtidigt absorberas kroppens egen rörelseenergi orsakat av kollisionen på ett mycket tidigt stadium och huvudet leds aktivt in i en säker position. Det känsliga huvudet och axlarna behålls i ett säkert område tack vare LSP-systemet.

Avtagbart sitsinlägg för nyfödda.
För optimal och så platt liggläge som möjligt.

Resesystem
Kan kombineras med vagnar av märket Cybex och GB.

Produktegenskaper:
 • Integrerad XXL sufflett med solskydd USF50+
 • Energiabsorberande skal Absorberar krafterna från en stöt och täcker beskyddande babyn
 • Extra vida Y-bältesremmar: med mjuk bälte och dynor i klykan
Tekniska specifikationer:
 • Mått: L/B/H: 66 x 44 x 39 - 56,5 cm
 • Vikt: 4,2 kg
 • Produktserie: Gold
 • Avtagbart och tvättbart överdrag. (30 grader)
 • Utvecklad och designad i Tyskland.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

cybex GOLD

Cybex  – Säkerhet & Kvalité

Den viktigaste faktorn när man köper en bilbarnstol är säkerheten. Cybex bilbarnstolar har ett linjärt sidokrockskydd som absorberar kollisionskraften på ett tidigt stadium, samt en justerbar huvudkudde som minskar risken för allvarliga nackskador utan att begränsa barnets rörelse. Med ett stort utbud erbjuder Cybex barnvagnar, bärselar och bilbarnstolar i fem olika vikt- och åldersklasser.


Våra bästsäljare

cybex Babyskydd Aton M i-Size inklusive Sensorsafe Fancy Pink
2344 kr