cybex Babyskydd Aton 5 Lavastone Black-blackcybex Babyskydd Aton 5 Lavastone Black-black
Tillfälligt slutsåld

Pris 2612 kr Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A219393

cybex Babyskydd Aton 5 Lavastone Black-black
cybex Gold Aton 5 är lämplig från födseln upp till ca 18 Månader / 0-13 kg

Aton 5 är den femte generationen.
En särskild funktion som möjliggör en extra djupt liggläge mellan huvudet, halsen och bröstkorgen garanterar att huvudet kastas framåt i händelse av en olycka och reducerar risken för kvävning. Huvudstödet har även en integrerad bältesguide som erbjuder ett bra olycksskydd och med det linjära sidokollisionsskyddet och den stora suffletten har du ett perfekt babyskydd för nyfödda. Babyskyddet monteras med bilens bältes eller med en bas. (Finns att köpa separat)

Huvudstödet är justerbart i 8 lägen.
Huvudstödet kan justeras i åtta lägen och har även en integrerad bältesguide.
Bälteshöjden justeras automatiskt i förhållande till huvudstödets position. På så sätt förhindrar det att bältet snurrar och vrider sig. Ett såkallat Y-bältessystem garanterar en bra och bekväm säkerhetslösning.

Linjärt sidokollisionsskydd (L.S.P. SYSTEM)
Sidokollisionsskyddet (L.S.P. System) absorberar krafterna som sker vid en olycka tillsammans med ett energbiabsorberande skal.
Systemet gör att de första impulserna av en olycka absorberas av materialet. Den flexibla designen på babyskyddet gör att smällen leds bort från babyn.

Urtagbart sittinlägg
En av de största utmaningarna är att hitta en möjlighet att transportera nyfödda på bästa möjliga sätt. Tack vare ett inlägg kan vinkeln justeras och anpassas efter bebisen.


CYBEX RESESYSTEM
Med hjälp av en adapter kan babyskyddet i kombination med en sittvagn förvandlas till ett praktiskt resesystem.

INTEGRERAD XXL SUFFLETT
Den nya XXL suffletten har ett extra stort skyddsområde och skyddar mot sol och stark vind. Den är även UV50+ testad och kan justeras i fyra lägen och försvinner diskret när den inte används.

PRODUKTEGENSKAPER:
 • Mjukt vadderade armstöd
 • Y-format bälte
 • Längd- och höjdjusterbart huvudstöd
Tekniska specifikationer:
 • Mått: L/B/H: 640x 430 x 390 - 560 mm
 • Vikt: 4,8 kg
 • Produktserie: Cybex Gold
 • Avtagbart och tvättbart överdrag. (30 grader)
 • Utvecklad och designad i Tyskland.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

cybex GOLD

Cybex  – Säkerhet & Kvalité

Den viktigaste faktorn när man köper en bilbarnstol är säkerheten. Cybex bilbarnstolar har ett linjärt sidokrockskydd som absorberar kollisionskraften på ett tidigt stadium, samt en justerbar huvudkudde som minskar risken för allvarliga nackskador utan att begränsa barnets rörelse. Med ett stort utbud erbjuder Cybex barnvagnar, bärselar och bilbarnstolar i fem olika vikt- och åldersklasser.


Omdömen

Kundbetyg: - cybex Babyskydd Aton 5 Lavastone Black-black
Genomsnittsbetyg 2 Betyg
 
2
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyVad är eKomi?
 • 100% oberoende
 • Helt opartisk
 • Av kunder för kunder
Recensioner
Toppmärken