12% via appen | 10% via nätet
12% via appen | 10% via nätet
Endast idag:
på kategorin Barnrum!
00
tim
00
min
00
sek
Välj rabattkodi
CONCORD Bilbarnstol Reverso Plus Moonshine Grey

Pris
2990 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A298709

EAN: 8420421066454

CONCORD Bilbarnstol Reverso Plus Moonshine Grey
Texten har översatts automatiskt.
"i-Storlek / höjd: 40 cm till 105 cm kroppshöjd, ålder: upp till ca. 4 år

Extremt lätt att använda och passar för barn från födelse upp till 105 cm höjd. Denna bakre säte uppfyller den nya europeiska i-Size-standarden och erbjuder den högsta säkerhetsstandarden med minsta vikt.

Re board-innovationen: extremt säker, extra lätt
i motsats till antagandet av många föräldrar, bakåtvända barnstolar passar också mycket bra för äldre barn som redan har vuxit ut vaggan.

Det ofta citerade ämnet resesjuka bör inte spela en roll upp till åldern 4 till 6 år, eftersom barnens känsla av balans är bara fullt utvecklad under denna period, enligt experter.
Dessutom är barn vana att köra bakåt i en bil från början, så varför inte hålla denna riktning så länge som möjligt?
Det antas till och med att barn som kör bakåt är mer avslappnade när de kör bil, eftersom de är mycket mindre ansträngda genom att titta på det förbipasserande landskapet genom sido- och bakrutan än när de ständigt fokuserar på de kommande bilderna i framåtriktningen.

Vid en krasch erbjuder bakåtvända säten en mycket hög säkerhetsnivå, särskilt när det gäller belastningen på livmoderhalsen, och är därför det första valet, särskilt i Skandinavien.

CONCORD Reverso Plus övertygar med sitt breda program. Tack vare det separat dämpade neonatala insatsen är sätet en fullfjädrad bärare upp till 3 till 5 månader. Efter det är den lämplig för barn upp till en höjd av 105 cm utan skäret.

När det gäller hantering ligger CONCORD Reverso Plus långt före andra Re-styrelsestolar. Bekväma vred låter dig justera stödbenet och särskilt sitt / liggande läge. Detta är till och med möjligt från förarsätet. I allmänhet är alla justeringsalternativ alltid tillgängliga från alla sidor och är försedda med tydliga mekaniska rödgröna indikatorer. Detta gäller också Isofix-fästningen.

CONCORD Reverso Plus innehåller en ny generation av Re-styrelsestolar. Den tydliga och snygga designen visualiserar den nya tekniken. En periferisk aluminiumram av den ""lätta skyddsramen"" med ett inre multifunktionellt skal, helt gjord av stötdämpande material, ger maximalt skydd med minsta vikt.

Med inlägget för nyfödda barn väger CONCORD Reverso Plus 10,9 kg - utan inlägget kommer den till och med in på mindre än 10 kg (9,9 kg).

En extra sittreducerare
Med Reverso Plus får du en extra mjukstolsreducerare. Denna sätesreducerare kan användas av spädbarn (användning med fast insats för spädbarn) och småbarn (användning utan sätesreducerare) under övergångsperioden.

Mer komfort
Gott om plats i huvudstödet garanterar komfort, en god utsikt och en plattast möjlig liggande position för barnet.

Plus i säkerhet
Reverso Plus uppfyller de exceptionellt höga kraven i Swedish Plus Test. Dessutom säkerställer särskilt mjukt dämpningsmaterial större säkerhet och komfort i axelområdet.

produktdetaljer:
 • Skyddsram för lätt vikt: maximal säkerhet med minsta vikt tack vare aluminiumram och multifunktionellt innerskal
 • Inklusive nyfödd insats: Sitsen är en babystor i full storlek upp till 3–5 månaders ålder
 • Mycket lätt att använda och lämpar sig för barn från födelse upp till 105 cm höjd / li >
 • Användarvänlig: Bekväma vred gör det möjligt att justera stödbenet och särskilt sitt / liggande läge lätt och tillgängligt från alla sidor
 • Bekväma förhållanden: Den exceptionellt bra ventilationen av sätet i ryggen området uppnås med stora och genomträngliga ventilationsspår i skalets bakvägg
 • Automatisk installationshjälp: dämpad fotplatta med automatisk justering av fordonssätet
 • 3-punktssele med extra breda axelremmar för säker passform och enkelt knäppning och skruvning
 • Det centrala bältespositionen förhindrar oavsiktlig snedställning o f barnet från axelnsele
 • Maximal säkerhet med minsta vikt på grund av aluminiumram och multifunktionellt inre skal
 • Rödgrönt tryckindikator för korrekt placering av stödfoten
Tekniska detaljer:
 • Mått (längd / bredd / höjd): 80 x 44 x 46 cm
 • Mått med stödfot: 76 till 100 cm
 • Vikt: 10,9 kg
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Concord

Concord: Användbarhet och Kvalitet

Concord grundades i Stadtsteinach i Tyskland år 1978 och är i dag en av de största varumärken inom barnstolar. Sortimentet består av både barnvagnar, bilbarnstolar och barnstolar till hemmet eller resan. Concord fokuserar på kvalitet och funktionalitet samt stilig design.

Viktiga grundpelare i utvecklingen av nya produkter är att de är optimala för både barnens och föräldrarnas behov, att de är lätta och intuitiva att använda och att materialen är barnsäkra och av hög kvalitet. Med Concord är mobilitet med ditt barn nästan obegränsad.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder - CONCORD Bilbarnstol Reverso Plus Moonshine Grey
Genomsnittsbetyg
20 Betyg
 
15
 
5
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyVad är eKomi?
 • 100% oberoende
 • Helt opartisk
 • Av kunder för kunder
Recensioner
Visa alla kundomdömen

Våra bästsäljare

CONCORD Bilbarnstol Reverso Plus Moonshine Grey
2990 kr