Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

CHICCO Napp Physio Soft Silikon 4m+ blå med ring
Tillfälligt slutsåld

CHICCO Napp Physio Soft Silikon 4m+ blå med ringPris
46 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A073343

CHICCO Napp Physio Soft Silikon 4m+ blå med ring
CHICCO Napp Physio Soft

--- Physio soft lugnande napp är anatomiskt och funktionell eftersom den anpassar sig efter munnen samtidigt som den stimulerar munnens funktioner. Nappen är tillverkad av 100% silikon som är mjukt, konvext format och elastiskt. Ventilationshål förhindrar fastsugning och hjälper till att förhindra hudirritation.
Den ultratunna profilen och den anatomiska formen hjälper barnet att stänga munnen helt och fördela trycket rätt med tungan. Den har dessutom en bitring som masserar tandköttet under den känsliga fasen då tänderna börjar växa ut. (Endast på produkter från 4 månader)
1 napp per förpackning.

Egenskaper:
• Hålrum för tungan för optimal tryckfördelning på gommen.
• Ultratunn profil gör det möjligt att stänga munnen helt.
• BPA-fri
• Med ring

Tillbehör

Pris
109 kr
Pris
109 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Chicco

Chicco - Know-how för dig och ditt barn

Chicco, som är en del av Artsana Group, härstammar från Italien och har sedan 1958 varit en ledande tillverkare för babyprodukter. Chicco samarbetar ständigt med forskare och läkare för att utveckla de bästa produkterna för att underlätta livet för dig och ditt barn.

Utöver den populära paraplysulkyn tillverkar Chicco även gåvagnar och lekmattor såväl som produkter för vård och kost. Så upptäck även du vårt breda Chicco sortiment och låt dig överraskas positivt – precis som många andra föräldrar.

Våra bästsäljare

Toppmärken