CHICCO Lugnande napp "Physio Air" Pink, 4m+, Silikon
Tillfälligt slutsåld

CHICCO Lugnande napp "Physio Air" Pink, 4m+, Silikon


  • CHICCO Lugnande napp"Physio Air" blå, 4 m+, Silikon

Pris
75 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A095073

CHICCO Lugnande napp "Physio Air" Pink, 4m+, Silikon
Chicco Lugnande napp Physio Air


Produktinformation

• 2 stycken nappar ingår i förpackningen.

• Ergonomisk form: Anpassar sig efter babyns ansikte och håller tillräckligt avstånd till kinden och nästan. Försedda med ring.

• Lufthål: Speciellt utvecklade för att säkerställa maximal luftcirkulation.

• Avrundad profil: skön för babyns hud.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Chicco

Chicco - Know-how för dig och ditt barn

Chicco, som är en del av Artsana Group, härstammar från Italien och har sedan 1958 varit en ledande tillverkare för babyprodukter. Chicco samarbetar ständigt med forskare och läkare för att utveckla de bästa produkterna för att underlätta livet för dig och ditt barn.

Utöver den populära paraplysulkyn tillverkar Chicco även gåvagnar och lekmattor såväl som produkter för vård och kost. Så upptäck även du vårt breda Chicco sortiment och låt dig överraskas positivt – precis som många andra föräldrar.

Toppmärken