15% på leksaker i outlet 🚂
15% på leksaker i outlet 🚂
Kopiera rabattkoden:
SIV11767
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra rabattkoden
Chicco i-size Barnstol KIROS EVO (40-78 cm) + bas

Chicco i-size Barnstol KIROS EVO (40-78 cm) + bas


Pris
4157 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A417698

EAN: 8058664145843

Chicco i-size Barnstol KIROS EVO (40-78 cm) + bas
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Lätt men ändå starkt: Det nya materialet kombinerar unika egenskaper: superlätt, energiabsorberande, särskilt kraftfullt strukturerat. Kiros Evi i-Size kombinerar maximal användarvänlighet för föräldrar med absolut säkerhet på vägen. Materialet är välkänt från andra branscher, till exempel skyddshjälmar för skidåkare, cyklister och motorcyklister, där de mest utsatta delarna av kroppen också måste skyddas.
  • R evolution ary reducer: Den innovativa reduceraren (0 - 6 kg / 60 cm) i Kiros Evi i-Size design t har utvecklats för att stödja en korrekt kropps- och huvudställning. Barnet är särskilt skyddat i händelse av en sidokollision. Den korrekta positioneringen garanterar komfort och korrekt andning. Ytterligare skydd är integrerade i nackstödet för att garantera ännu mer säkerhet.
  • Isofix System: Isofix installation med stödfot är ett enkelt och snabbt sätt att installera bilbarnstolen i bilen, vilket minskar risken för felaktig användning. När bilbarnstolen är korrekt monterad hörs ett klick och indikatorerna lyser grönt.
  • Montering baklänges: Bilbarnstolen måste alltid monteras mot färdriktningen, oavsett om det är med Isofix -systemet eller bilens 3-punktsbälte. Endast på detta sätt kan barnets huvud och nacke få korrekt stöd vid en frontalkollision.
  • Skydd: nackstöd och säkerhetsbälte justeras samtidigt så att barnet alltid är korrekt placerat vid varje tillväxtstadium.
Mått och vikt:
  • Användning: Från födseln upp till max. 13 lg / ca. 15 månader eller med en kroppslängd på 40 cm till 78 cm.
  • Senaste i-Size standard (ECE R129/03)
  • Mått (längd x bredd x höjd): 60,5 cm x 46,50 cm x 60,5 cm
  • Paketets mått (längd x bredd x höjd): 48,5 cm x 45,5 cm x 75,5 cm
  • Vikt: 14,30 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Chicco

Chicco - Know-how för dig och ditt barn

Chicco, som är en del av Artsana Group, härstammar från Italien och har sedan 1958 varit en ledande tillverkare för babyprodukter. Chicco samarbetar ständigt med forskare och läkare för att utveckla de bästa produkterna för att underlätta livet för dig och ditt barn.

Utöver den populära paraplysulkyn tillverkar Chicco även gåvagnar och lekmattor såväl som produkter för vård och kost. Så upptäck även du vårt breda Chicco sortiment och låt dig överraskas positivt – precis som många andra föräldrar.

Våra bästsäljare

Chicco i-size Barnstol KIROS EVO (40-78 cm) + bas
Chicco i-size Barnstol KIROS EVO (40-78 cm) + bas
4157 kr