Välj din rabattkod!
Välj din rabattkod!
Spara upp till:
300 kr
00
tim
00
min
00
sek
Klicka här!i
chicco Drickmugg Easy rosa 12M+
Tillfälligt slutsåld

chicco Drickmugg Easy rosa 12M+

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 1000 kr

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A241264

chicco Drickmugg Easy rosa 12M+
Den nya serien från chicco är speciellt utvecklad för att följa barnets utveckling. De olika formerna och bilderna underlättar övergången till flaskan. Fri från BPA, lätt att rengöra och att sätta ihop.

Fri från BPA, lätt att rengöra och att sätta ihop.
Gör övergången till öppna bägare enklare. Utformad, för att stabilisera underläppen, med fördjupning på ovansidan för näsan.
Det har också en avtagbar ventil för att enklare kunna smutta på drickan.

Produktdetaljer:
  • Spillfri mugg
  • Tunn, kantaktig bitfast pip.
  • Design: pink
  • Volym: 260ml
I leveransen ingår:
  • 1 Drickmugg
  • OBS! Produkten finns i olika varianter. Det är inte möjligt att välja.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Chicco

Chicco - Know-how för dig och ditt barn

Chicco, som är en del av Artsana Group, härstammar från Italien och har sedan 1958 varit en ledande tillverkare för babyprodukter. Chicco samarbetar ständigt med forskare och läkare för att utveckla de bästa produkterna för att underlätta livet för dig och ditt barn.

Utöver den populära paraplysulkyn tillverkar Chicco även gåvagnar och lekmattor såväl som produkter för vård och kost. Så upptäck även du vårt breda Chicco sortiment och låt dig överraskas positivt – precis som många andra föräldrar.