chicco Dra-på-lakan till Next2Me, Light Blue (2 stk)
Tillfälligt slutsåld

chicco Dra-på-lakan till Next2Me, Light Blue (2 stk)

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 1000 kr

350 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A223440

chicco Dra-på-lakan till Next2Me, Light Blue (2 stk)
2 Dra-på-lakan av Bomull.
Passar Next2Me och Next2Me Dreams.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Chicco

Chicco - Know-how för dig och ditt barn

Chicco, som är en del av Artsana Group, härstammar från Italien och har sedan 1958 varit en ledande tillverkare för babyprodukter. Chicco samarbetar ständigt med forskare och läkare för att utveckla de bästa produkterna för att underlätta livet för dig och ditt barn.

Utöver den populära paraplysulkyn tillverkar Chicco även gåvagnar och lekmattor såväl som produkter för vård och kost. Så upptäck även du vårt breda Chicco sortiment och låt dig överraskas positivt – precis som många andra föräldrar.