Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

chicco Blöjhink Odour Off vit
Tillfälligt slutsåld
575 kr
Pris
411 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Du sparar
164 kr-29%
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A241669

chicco Blöjhink Odour Off vit
Blöjhinken från Chicco fungerar med vanliga soppåsar och således uppstår inga extra kostnader. Den är praktisk och kompakt och rymmer upp till 25 blöjor.

Produktdetaljer:
  • Upp till 25 blöjor.
  • Enkel att använda.
  • Vanliga soppåsar kan användas.
  • Inga extra kostnader för kassetter.
  • Luft-kontrollsystem

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Chicco

Chicco - Know-how för dig och ditt barn

Chicco, som är en del av Artsana Group, härstammar från Italien och har sedan 1958 varit en ledande tillverkare för babyprodukter. Chicco samarbetar ständigt med forskare och läkare för att utveckla de bästa produkterna för att underlätta livet för dig och ditt barn.

Utöver den populära paraplysulkyn tillverkar Chicco även gåvagnar och lekmattor såväl som produkter för vård och kost. Så upptäck även du vårt breda Chicco sortiment och låt dig överraskas positivt – precis som många andra föräldrar.

Våra bästsäljare

Toppmärken