chicco Bitring mjukt djur Fresh Friends rosa

chicco Bitring mjukt djur Fresh Friends rosaPris
172 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A241116

EAN: 8058664088195

chicco Bitring mjukt djur Fresh Friends rosa
Praktisk bitring från chicco med fint motiv.
Den är särskilt lämpad för barn från 4 månader. För att följa bebisens utveckling har chicco utvecklat ett sortiment i tre steg (2m+ tugga, 4m+ kyla, 6m+ massera). Det finns olika bitringar för olika tandfaser.

Fri från BPA.

Produktdetaljer:
  • Mjuk, lugnande och avtagbar bitring
  • Djur av mjukt och sugvänligt bomull
  • Perfekt även för att fästa nappen

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Chicco

Chicco - Know-how för dig och ditt barn

Chicco, som är en del av Artsana Group, härstammar från Italien och har sedan 1958 varit en ledande tillverkare för babyprodukter. Chicco samarbetar ständigt med forskare och läkare för att utveckla de bästa produkterna för att underlätta livet för dig och ditt barn.

Utöver den populära paraplysulkyn tillverkar Chicco även gåvagnar och lekmattor såväl som produkter för vård och kost. Så upptäck även du vårt breda Chicco sortiment och låt dig överraskas positivt – precis som många andra föräldrar.

Våra bästsäljare

chicco Bitring mjukt djur Fresh Friends rosa
172 kr