chicco Bäddset till Next2Me, Delicacy
Tillfälligt slutsåld

chicco Bäddset till Next2Me, Delicacy

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 1000 kr
  • chicco Bäddset till Next2Me, Silver

347 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A214013

chicco Bäddset till Next2Me, Delicacy
Består av lakan, täcke med överdrag och örngott.
Passar sängar i måtten 50 x 83 cm.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Chicco

Chicco - Know-how för dig och ditt barn

Chicco, som är en del av Artsana Group, härstammar från Italien och har sedan 1958 varit en ledande tillverkare för babyprodukter. Chicco samarbetar ständigt med forskare och läkare för att utveckla de bästa produkterna för att underlätta livet för dig och ditt barn.

Utöver den populära paraplysulkyn tillverkar Chicco även gåvagnar och lekmattor såväl som produkter för vård och kost. Så upptäck även du vårt breda Chicco sortiment och låt dig överraskas positivt – precis som många andra föräldrar.