HEJA SVERIGE: 11% RABATT!
HEJA SVERIGE: 11% RABATT!
Använd koden:
VM5686
00
tim
00
min
00
sek
Hämta koden!i
BRITAX Sommaröverdrag till bilbarnstolar med huvudstöd grupp 1-2-3
Tillfälligt slutsåld

BRITAX Sommaröverdrag till bilbarnstolar med huvudstöd grupp 1-2-3

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 1000 kr
479 kr
455 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A085588

BRITAX Sommaröverdrag till bilbarnstolar med huvudstöd grupp 1-2-3
BRITAX Keep Cool Överdrag till GRUPP 1-2-3 med huvudstöd

• Anpassar sig efter kroppstemperaturen.
• Reducerar risken för att det ska bli för varmt.
• Reducerar risken för svettbildning.
• Aktiv temperaturutjämning.
• Tillverkad av 100% Bomull

Babyskyddet ingår INTE i leveransen.

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Britax Römer

Britax Römer

Britax och Römer har varit familj sedan 1978. Som ett gemensamt varumärke sätter de – och höjer standarden. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Från utprovningstekniker som formade den moderna bilbältesindustrin till en lång lista av patent och nyskapande produkter. Vare sig man är till fots, med cykel eller med bil, ser Britax Römer till att barnen kommer fram säkert och bekvämt till sin destination. Den snabba och enkla installationen av barnstolar gör resorna så lätta som aldrig förr. Britax Römer står för intelligent design och hög säkerhetsstandard, som ständigt utvecklas.