BRITAX sommaröverdrag frotté för Kid plus

BRITAX sommaröverdrag frotté för Kid plus


Pris
615 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A050851

BRITAX sommaröverdrag frotté för Kid plus
RÖMER sommaröverdrag

Skönt vid varma dagar

Det fluffiga och mjuka frottéöverdraget tillverkat i bomull och polyester har mycket god absorptionsförmåga och är därför utmärkt för varma dagar. Överdraget skyddar även bilbarnstolen för smuts och fläckar.
Sommaröverdraget är tillverkat i 80% bomull och 20 % polyester och kan tvättas i 60°C.

• Original extraöverdrag för optimal säkerhet och skydd
• Mjukt vadderad, även på bältet och grenselen
• Trendig accessoar som ger bilbarnstolen en ny Look

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Britax Römer

Britax Römer

Britax och Römer har varit familj sedan 1978. Som ett gemensamt varumärke sätter de – och höjer standarden. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Från utprovningstekniker som formade den moderna bilbältesindustrin till en lång lista av patent och nyskapande produkter. Vare sig man är till fots, med cykel eller med bil, ser Britax Römer till att barnen kommer fram säkert och bekvämt till sin destination. Den snabba och enkla installationen av barnstolar gör resorna så lätta som aldrig förr. Britax Römer står för intelligent design och hög säkerhetsstandard, som ständigt utvecklas.


Våra bästsäljare

BRITAX sommaröverdrag frotté för Kid plus
615 kr
Toppmärken