Britax Römer Komfortöverdrag för Kidfix III Mörkgrå

Britax Römer Komfortöverdrag för Kidfix III Mörkgrå


Pris
499 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A294898

EAN: 4000984198492

Britax Römer Komfortöverdrag för Kidfix III Mörkgrå
Texten har översatts automatiskt.
Komfortluckan ger inte bara barnstolen ett tidlöst utseende utan ger också dina avkommor massor av komfort.

Skyddet är tvättbart med maskintvätt vid 40/60 ° C och kan också enkelt dras över det normala sätesskyddet. Detta ger bästa möjliga skydd om något spills på vägen.
Den mjuka tröjan har ett högt bomullsinnehåll och är certifierat enligt Oeko-Tex Standard 100 - perfekt för ett barns fina hud.

Lämplig för Britax Römer bilstolar:
  • Kidfix III S
  • Kidfix III M

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Britax Römer

Britax Römer

Britax och Römer har varit familj sedan 1978. Som ett gemensamt varumärke sätter de – och höjer standarden. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Från utprovningstekniker som formade den moderna bilbältesindustrin till en lång lista av patent och nyskapande produkter. Vare sig man är till fots, med cykel eller med bil, ser Britax Römer till att barnen kommer fram säkert och bekvämt till sin destination. Den snabba och enkla installationen av barnstolar gör resorna så lätta som aldrig förr. Britax Römer står för intelligent design och hög säkerhetsstandard, som ständigt utvecklas.


Våra bästsäljare

Britax Römer Komfortöverdrag för Kidfix III Mörkgrå
Britax Römer Komfortöverdrag för Kidfix III Mörkgrå
499 kr