Britax Römer Barnstol Advansafix IV M Bourgogne Röd

Britax Römer Barnstol Advansafix IV M Bourgogne Röd


Variant:
  • Britax Römer Barnstol Advansafix IV M Bourgogne Röd
  • Britax Römer Barnstol Advansafix IV M Cosmo s Svart
  • Britax Römer Barnstol Advansafix IV M Storm Grey
  • Britax Römer Barnstol Advansafix IV M Månen ljusblå
  • Britax Römer Barnstol Advansafix IV M Fire Red

Pris
3039 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A292578

EAN: 4000984165876

Britax Römer Barnstol Advansafix IV M Bourgogne Röd
Texten har översatts automatiskt.
Grupp 1/2/3, vikt: 9 till 36 kg, ålder: från cirka 9 månader till 12 år.
Advansafix IV M växer med ditt barn - från 9 till 36 kg. Många funktioner, som EasyRecline, erbjuder extra komfort för både små och stora barn. Tack vare FLIP & GROW-funktionen kan du växla mellan det integrerade 5-punktsselen och 3-punktssele i några enkla steg när ditt barn växer. Detta är inte bara bekvämt för barn utan också för föräldrar.

Helt enkelt säkert - varje dag
Säkerheten för ditt barn är mycket viktigt för oss. Det är därför Advansafix IV M ser till att ditt barn alltid är väl skyddat. När du fäster ditt barn med det 3-punkts bilbältet, håller Secure Guard knäbältet i ett optimalt läge över bäckenbenen, vilket minskar risken för buksskador. Dessutom minimerar de djupa, mjukt vadderade sidostöden och det v-formade nackstödet risken för skador på ditt barn vid sidoeffekter.

Kvalitet - Tillverkad i Tyskland
Säkerheten för alla barn är den motor som driver oss varje dag. För att garantera högsta möjliga kvalitet är hela produktutvecklingsprocessen under ett tak - från den första idén till den färdiga barnstolen. Vi sätter våra normer högre än vad som krävs enligt lag och testar regelbundet våra barnsäten på vår högmodern en anläggning för test av krasch. Så du kan vara säker på att ditt barns säkerhet alltid är i de bästa händerna hos oss.

produktfunktioner:

Britax Römer svänglänksystem
Vid en olycka, vårt patenterade Pivot Link Isofix-system minskar barnstolens framåtrörelse och riktar krafterna huvudsakligen nedåt. Detta innebär att slagkraften dämpas av bilstolens dyna och risken för huvud- och nackskador minskas avsevärt.

EasyRecline
EasyRecline är lämplig för alla åldersgrupper och gör att du kan justera sätet till tre bekväma sittplatser. Även medan ditt barn sitter i stolen och utan att justera Top Tether - mycket bekvämt för både barn och föräldrar.

5-punktssele
Vi tror att ett 5-punktssele är bäst lämpat för att skydda ditt barn i bilstolen. Eftersom det säkrar ditt barn optimalt i sätets skyddande skal. I händelse av en kollision fördelar bältesystemet krafterna som verkar i en kollision till 5 punkter och minskar dem: vid axlarna, höfterna och spännet mellan benen. På detta sätt skyddas ditt barn från alla sidor i en olycka.

Skydd tack vare högt ryggstöd
Våra barnstolar med ryggstöd skyddar ditt barn på tre sätt: sätesskalet skyddar ditt barn från huvud till höfte, särskilt i händelse av sidopåverkan. Samtidigt säkerställer de övre och nedre bältesstyrningarna att fordonsbältet är på rätt plats och det vadderade huvudstödet ger säkerhet och komfort för ditt barns huvud och nacke.

FLIP & GROW
När ditt barn har nått minst 15 kg och högst 18 kg, måste du byta från det integrerade 5-punktsbältet till 3- pekar fordonsbältet för att säkra ditt barn i barnstolen. Tack vare FLIP & GROW-funktionen är detta nu möjligt i några enkla steg. Justera bara nackstödet och förvara selen i ryggstödet så att det inte går vilse. Justera sedan FLIP & GROW-konverteringsplattan med Secure Guard så är du redo att gå.

Mjuka neopren speciala axelkuddar
Våra mjuka neopren speciala axelkuddar inbäddar bekvämt mot ditt barns kropp. Vid påverkan minskar de inte bara ditt barns framförflyttning - de gör även 5-punktsselen ännu mer bekväm. Du kan också enkelt ta bort dem för tvätt utan att behöva ingripa i sele systemet.

V-format nackstöd
Vår V-formade nackstöd är speciellt utformad för att hålla barnets känsliga huvud i rörelse vid sidoeffekter. Detta ger inte bara optimalt skydd utan också mycket komfort. Du kan också enkelt justera nackstödet och sele systemet från framsidan av sätet för att säkerställa att båda passar perfekt till ditt barns storlek.

Snabbt avtagbart skydd
Ibland blir saker ganska kaotiska på gatan. Du kan spilla en drink eller ditt barn kan bli sjuk av att köra. Med klok framsyn har vi utvecklat ett maskintvättbart sätesskydd som enkelt kan tas bort utan att ta bort säkerhetsbältet. På så sätt kan du snabbt få sätet rent igen - och du kan fortsätta med din resa.

Top Tether
I händelse av kollision minskar Top Tether barnstolens rotation, vilket minskar möjliga skador i huvud- och nackområdet. Tack vare de dubbla förankringspunkterna erbjuder vår v-formade Top Tether ännu mer stabilitet och säkerhet för ditt barn än konventionella Tether-system.

Secure Guard
Secure Guard hjälper till att ge extra skydd för ditt barns känsliga buk tack vare ytterligare en fjärde förankringspunkt på det 3-punkts bilbältet för vuxna. Genom att placera knäbältet optimalt över ditt barns bäckenben reducerar Secure Guard krafterna som utövas i frontalstöt med upp till 35% * och låter ditt barn röra sig fritt under körning.

* Interna Britax-tester med en Q6-dummy som motsvarar höjd och vikt med ett genomsnitt 6-årigt barn.

Tekniska data:
  • Installationsalternativ i bilen: Isofix med Top Tether (9 till 18 kg), Isofix med rem (15 till 36 kg) eller endast med rem (15 till 36 kg)
  • Riktning resa: Framåtvänd installation 9 till 36 kg
  • Mått (höjd / bredd / djup): 60 - 83 x 44 x 47 cm
  • Produktvikt: 11 kg

Top Tether ingår.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Britax Römer

Britax Römer

Britax och Römer har varit familj sedan 1978. Som ett gemensamt varumärke sätter de – och höjer standarden. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Från utprovningstekniker som formade den moderna bilbältesindustrin till en lång lista av patent och nyskapande produkter. Vare sig man är till fots, med cykel eller med bil, ser Britax Römer till att barnen kommer fram säkert och bekvämt till sin destination. Den snabba och enkla installationen av barnstolar gör resorna så lätta som aldrig förr. Britax Römer står för intelligent design och hög säkerhetsstandard, som ständigt utvecklas.


Våra bästsäljare

Britax Römer Barnstol Advansafix IV M Bourgogne Röd
3039 kr