Britax Bilbarnstol Max-Way Black Series Cosmos Black
Britax Bilbarnstol Max-Way Black Series Cosmos Black
Rek. pris¹ 2999 kr
2466 kr
Pris inklusive moms.

Britax Bilbarnstol Max-Way Black Series Cosmos Black


  • Britax Bilbarnstol Max-Way Black Series Moonlight Blue
  • Britax Bilbarnstol Max-Way Black Series Storm Grey

Rek. pris¹
2999 kr
Pris
2466 kr
Fri frakt!
Du sparar
533 kr-18%
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A234819

Britax Bilbarnstol Max-Way Black Series Cosmos Black
Grupp: 1/2 Vikt: 9 - 25 kg, ålder: från 9 månader - 6 år

Bevisad säkerhet för ditt barn
Plustest-godkända MAX-WAY för 9–25 kg gör det möjligt för ditt barn att åka bakåtvänt längre. Lämplig från 9 - 25 kg. MAX-WAY har en rad funktioner som är anpassade för det växande barnet: flera lutningslägen, justerbart nackstöd och sele, samt axelbands - och grenbandsmuddar som gör resan extra bekväm. Allt i ett kompakt skal för att ge passagerarna i baksätet största möjliga utrymme.

Åk bakåtvänt längre för en säkrare resa
MAX-WAY monteras bakåtvänd och ger ökat skydd för alla barn från cirka 9 månader upp till 6 års ålder (9–25 kg). . I MAX-WAY sitter ditt barn säkrare än i en framåtvänd bilbarnstol – vid en eventuell frontalkrock pressas barnets kropp tillbaka mot stolen, vilket innebär mindre påfrestning för nacke och hals och en minskad risk för skador.

Produktegenskaper:

Flera olika lutningslägen
Det är viktigt att ditt barn sitter skönt. Den här bilbarnstolen kan du enkelt luta i flera olika lägen - alla för att göra resan riktigt bekväm för ditt barn.

Avtagbart extraöverdrag
En bilbarnstol ska tåla mycket. Drycker kan spillas ut och små barn kan lätt bli åksjuka. Därför har vi tagit fram ett extraöverdrag som tål maskintvätt och dessutom är riktigt enkelt att sätta på och ta av – du behöver inte ens knäppa upp selen för att avlägsna skyddet. för att avlägsna skyddet.

Djupa sidokrocksskydd
De djupa mjukt vadderade sidokrocksskydden fungerar som en skyddande barriär mot den kraft som kan uppstå vid en sidokollision. På så sätt minskar skaderisken ytterligare.

Fempunktssele
Fempunktsselen innebär maximal säkerhet för ditt barn. Selen ser till att barnet färdas tryggt i bilbarnsstolens skyddande skal under hela resan. Skulle ni krocka fördelas krafterna på fem olika punkter: två vid axlarna, två vid höfterna och en där selen spänns fast mellan benen. På så sätt skyddas ditt barn från krockkrafter från alla håll.

Justerbart huvudstöd och sele
Enklare än så blir det inte: Vårt vadderade huvudstöd och fempunktssele är enkla att justera med bara en hand så de passar ditt barns längd. Kontrollera att huvudstödet är i rätt position – precis ovanför barnets axlar – innan du spänner fast selen.

Tekniska uppgifter:
  • Montering i bilen: Bältad med stödben och underförankringsband
  • Installation: Bakåtvänd montering 9 - 25 kg
  • Mått: H/B/D: 64 x 45 x 64 cm
  • Vikt: 7 kg

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Britax Römer

Britax Römer

Britax och Römer har varit familj sedan 1978. Som ett gemensamt varumärke sätter de – och höjer standarden. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Från utprovningstekniker som formade den moderna bilbältesindustrin till en lång lista av patent och nyskapande produkter. Vare sig man är till fots, med cykel eller med bil, ser Britax Römer till att barnen kommer fram säkert och bekvämt till sin destination. Den snabba och enkla installationen av barnstolar gör resorna så lätta som aldrig förr. Britax Römer står för intelligent design och hög säkerhetsstandard, som ständigt utvecklas.


Våra bästsäljare

Britax Bilbarnstol Max-Way Black Series Cosmos Black
Rek. pris¹ 2999 kr
2466 kr
Toppmärken