Britax Bilbarnstol Duo plus Fire Red
Pris
2464 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A256430

Britax Bilbarnstol Duo plus Fire Red
Grupp 1+, vikt: 9 - 18 kg, ålder: från ca 9 månader - 4 år.

Universal användning - kan användas i de flesta fordon med trepunktssele eller Isofix och Top Tether (Finns att köpa separat) Således kan den monteras i bilar som har isofix.

Det unika tippsystemet förhindrar rotationsrörelser och reducerar smällen i en händelse av en olika. Duo Plus erbjuder tre olika sittlägen.

Produktegenskaper:

Justerbart huvudstöd och sele
Det vadderade nackstödet och bältena kan enkelt justeras med en hand. Före du sätter in stolen i bilen så bör du kontrollera om nackstödet är i rätt läge - direkt över barnets axlar.

Fempunktssele
Fempunktsselen innebär maximal säkerhet för ditt barn. Selen ser till att barnet färdas tryggt i bilbarnsstolens skyddande skal under hela resan. Skulle ni krocka fördelas krafterna på fem olika punkter: två vid axlarna, två vid höfterna och en där selen spänns fast mellan benen. På så sätt skyddas ditt barn från krockkrafter från alla håll.

Går att ställa in i olika sittlägen.
Det är viktigt att ditt barn sitter skönt. Bilbarnstolen har tre olika rygglägen - allt för en stressfri resa.

Performance-axelbandsmuddar
Vår performance-axelbandsmuddar gör resan bekvämare för ditt barn, samtidigt som den minskar rörelsen framåt och skyddar barnets ömtåliga nacke vid en eventuell krock. Axelbandsmuddarna ser också till att krafterna vid en frontalkrock sprids mer jämnt över barnets axlar och bröst. Axelbandsmuddarna ser också till att krafterna vid en frontalkrock sprids mer jämnt över barnets axlar och bröst.

Avtagbar klädsel
Det blir lätt smutsigt i bilen – drycker spills ut och barn kan bli åksjuka. Därför har vi designat en klädsel som hjälper dig att snabbt få bilstolen ren och fräsch igen. Klädseln är enkel att ta av och tål dessutom maskintvätt.

Djupa sidokrocksskydd
De djupa mjukt vadderade sidokrocksskydden fungerar som en skyddande barriär mot den kraft som kan uppstå vid en sidokollision. Så löper barnet en lägre risk att skadas.

Tekniska uppgifter:
  • Montering i bilen: Med bilens trepunktssele, Isofix eller Isofix och Top tether.
  • Installation: Framåtvänd från 9 - 18 kg.
  • Mått: H/B/D: 64 x 45 x 46 cm
  • Vikt: 9 kg

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Britax Römer

Britax Römer

Britax och Römer har varit familj sedan 1978. Som ett gemensamt varumärke sätter de – och höjer standarden. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Från utprovningstekniker som formade den moderna bilbältesindustrin till en lång lista av patent och nyskapande produkter. Vare sig man är till fots, med cykel eller med bil, ser Britax Römer till att barnen kommer fram säkert och bekvämt till sin destination. Den snabba och enkla installationen av barnstolar gör resorna så lätta som aldrig förr. Britax Römer står för intelligent design och hög säkerhetsstandard, som ständigt utvecklas.


Omdömen

Kundbetyg: - Britax Bilbarnstol Duo plus Fire Red
Genomsnittsbetyg 1 Betyg
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyVad är eKomi?
  • 100% oberoende
  • Helt opartisk
  • Av kunder för kunder
Recensioner

Våra bästsäljare

Britax Bilbarnstol Duo plus Fire Red
2464 kr
Toppmärken