Britax Bilbarnstol Dualfix Moonlight Blue
Britax Bilbarnstol Dualfix Moonlight Blue
4280 kr
3599 kr
Pris inklusive moms.
 • britax Bilbarnstol Dualfix Storm Grey
 • Britax Bilbarnstol Dualfix Wine Rose
 • BRITAX Bilbarnstol Dualfix Cosmos Black
 • BRITAX Bilbarnstol Dualfix Black Marble

4280 kr
Pris
3599 kr
Fri frakt!
Du sparar
681 kr-16%
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A230069

Britax Bilbarnstol Dualfix Moonlight Blue
0+/1 Vikt: 0 - 18 kg, Ålder: från födseln upp till 4 år.

Dualfix gör livet enklare för alla familjer på resande fot. Den smidiga bilbarnstolen kan roteras 90 grader – en funktion som gör skillnad och sparar din rygg när du lyfter in och tar ur ditt barn. Med Dualfix många säkerhetsfunktioner garanteras en säker resa för både nyfödda och för barn upp till fyra år. Bilbarnstolen uppfyller alla säkerhetskrav fran BRITAX RÖMER, bl.a. ISOFIX och 5-Punktsbälte.

Vridbar sits gör resandet enklare
Alla föräldrar vet att det kan vara krångligt att lyfta in och ta ur barnet från bilbarnstolen, och att ryggen lätt tar stryk. Med DUALFIX 90 graders rotation kan du glömma allt det där. Du trycker på en knapp, vrider stolen mot dig, sätter ner ditt barn och spänner fempunktsselen. Sedan är det bara att vrida tillbaka stolen och klicka fast den i rätt läge igen. En liten detalj som kommer att göra stor skillnad i ditt dagliga liv. Bakåtvänd bilbarnstol för bästa skydd.

Produktegenskaper:

Åk bakåtvänt längre
Bakåtvända bilbarnstolar ger det bästa skyddet vid en frontalkrock som är den vanligaste typen av trafikolyckor. I en bakåtvänd bilbarnstol riktas krockkraften vid en frontalkrock mot stolens baksida, och övrig energi fördelas jämnt över barnets huvud, nacke och överkropp. I en framåtvänd bilbarnstol fördelas å andra sidan krockkraften ojämnt över hela bilbarnstolen och förankringssystemet, vilket kan leda till att barnet utsätts för större krockkrafter vid kollision. Britax rekommenderar därför att alla barn ska sitta bakåtvänt i bilen så länge som möjligt, helst upp till 4–5-års ålder.

Flera olika lutningslägen
Det är viktigt att ditt barn sitter skönt. Den här bilbarnstolen kan du använda både för framåtvänt och bakåtvänt åkande - allt för att göra resan så bekväm som möjligt.

Insats för nyfödda
Komfortinsatsen som följer med är speciellt designad för att göra resan riktigt skön och bekväm för din baby.

Performance-axelbandsmuddar
Vår performance-axelbandsmuddar gör resan bekvämare för ditt barn, samtidigt som den minskar rörelsen framåt och skyddar barnets ömtåliga nacke vid en eventuell krock. Axelbandsmuddarna ser också till att krafterna vid en frontalkrock sprids mer jämnt över barnets axlar och bröst.

Britax Römer Pivot-link-system
Vid en eventuell olycka leder det patenterade systemet först krafterna framåt. Detta minskar risken för nack- och huvudskador.

Djupa sidokrocksskydd
De djupa mjukt vadderade sidokrocksskydden fungerar som en skyddande barriär mot den kraft som kan uppstå vid en sidokollision. Så löper barnet en lägre risk att skadas.

Justerbart huvudstöd och sele
Enklare än så blir det inte: Vårt vadderade huvudstöd och fempunktssele är enkla att justera med bara en hand så de passar ditt barns längd. Kontrollera att huvudstödet är i rätt position – precis ovanför barnets axlar – innan du spänner fast selen.

Fempunktssele
Fempunktsselen innebär maximal säkerhet för ditt barn. Selen ser till att barnet färdas tryggt i bilbarnsstolens skyddande skal under hela resan. Skulle ni krocka fördelas krafterna på fem olika punkter: två vid axlarna, två vid höfterna och en där selen spänns fast mellan benen. På så sätt skyddas ditt barn från krockkrafter från alla håll.

Höj- och sänkbart stödben
Stödbenet ger babyskyddet extra stabilitet. Samtidigt minimerar det risken för att att den ska tippa eller rotera. Höjdjusterbart stödben Färgindikator visar när den är korrekt monterad.

Avtagbart överdrag
Det blir lätt smutsigt i bilen – drycker spills ut och barn kan bli åksjuka. Därför har vi designat en klädsel som hjälper dig att snabbt få bilstolen ren och fräsch igen. Klädseln är enkel att ta av och tål dessutom maskintvätt. Du behöver inte ens knäppa upp selen för att avlägsna skyddet. Så blir överdraget snabbt rent och fint.

Tekniska uppgifter:
 • Montering i bilen: ISOFIX med fotstöd
 • Installation: 360 graders roteringsfunktion - bakåtvänd från födseln upp till 18 kg eller framåtvänd från 9 - 18 kg.
 • Mått: H/B/D: 53 x 45 x 63 cm
 • Vikt: 14.7 kg

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Britax Römer

Britax Römer

Britax och Römer har varit familj sedan 1978. Som ett gemensamt varumärke sätter de – och höjer standarden. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Från utprovningstekniker som formade den moderna bilbältesindustrin till en lång lista av patent och nyskapande produkter. Vare sig man är till fots, med cykel eller med bil, ser Britax Römer till att barnen kommer fram säkert och bekvämt till sin destination. Den snabba och enkla installationen av barnstolar gör resorna så lätta som aldrig förr. Britax Römer står för intelligent design och hög säkerhetsstandard, som ständigt utvecklas.


Omdömen

Kundbetyg: - Britax Bilbarnstol Dualfix Moonlight Blue
Genomsnittsbetyg 2 Betyg
 
2
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyVad är eKomi?
 • 100% oberoende
 • Helt opartisk
 • Av kunder för kunder
Recensioner

Våra bästsäljare

Britax Bilbarnstol Dualfix Moonlight Blue
4280 kr
3599 kr
Toppmärken