BRITAX Bilbarnstol Dualfix Black Marble
Variant:
  • BRITAX Bilbarnstol Dualfix Black Marble
  • Britax Bilbarnstol Dualfix Moonlight Blue

Rek. pris¹
4891 kr
Pris
4793 kr
Fri frakt!
Du sparar
98 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A152700

EAN: 4000984137972

BRITAX Bilbarnstol Dualfix Black Marble
Lämplig från födseln upp till ca 4 år / 0-18 kg

Smidigt att komma åt - 360 graders rotation gör det enkelt att lyfta i och ur barnet i bilbarnstolen.

Bilbarnstolen rekommenderas att användas bakåtvänd upptills det att barnet väger runt 9 kg och sedan vändas framåt. Det går däremot att fortsätta att använda bilbarnstolen bakåt trots att barnet väger över 9 kg. Bilbarnstolen uppfyller alla säkerhetskrav fran BRITAX RÖMER, bl.a. ISOFIX och 5-Punktsbälte.

Från nyfödd till 18 kg. - så kan du även transportera barnet längre bakåtvänt.
5-punktsbälte med enhandsjustering gör att du med precision kan justera bältet efter ditt barn storlek så att de kan sitta säkert oavsett typ av krock.
360-graders rotation Erbjuder barnets möjlighet att växla mellan att sitta framåtvänd och bakåtvänd. Smidigt att komma åt - 360 graders rotation gör det enkelt att lyfta i och ur barnet i bilbarnstolen
ISOFIX gör det möjligt att direkta fästa stolen på bilens ISOFIX-fästanordningar för en enkel och säker montering
Fotstödet är justerbart i flera lägen. Erbjuder ett bekvämt och säkert viloläge för ditt barn som du kan justera utan att störa
Inlägg: ger extra komfort och stöd för ditt spädbarn.
Huvudstöd och bilbälteshållare som kan justeras i höjdled justerar bilbältets läge över barnets Axel. Tvättbart klädsel som går snabbt att ta av gör att man inte behöver ta bort bältet när klädseln ska tvättas och säkerställer därmed att bältet alltid är korrekt monterat.
Djupa, mjukt vadderade sidovingar ger maximalt sidokrockskydd för ditt barn längs hela stolen.
Bröstmuddar av hög kvalitet.
Installationindikationer bekräftar att stolen är korrekt monterad.
Tvättbart klädsel som går snabbt att ta av gör att man inte behöver ta bort bältet när klädseln ska tvättas och säkerställer därmed att bältet alltid är korrekt monterat
Bröstmuddar av hög kvalitet
Mjukt vadderat klädsel kan avlägsnas och tvättas
ISOFIX med ett systems om gör att stolen kan tippas fram. Unikt ISOFIY system med uppfällningsmekanism. Minskar risken för att stolen ska kastas framåt och leder energin genom sätet.

Produktmått:
• Mått: L 28 x B 13 x H 53 cm.
• Vikt: 14.7 kg

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Britax Römer

Britax Römer

Britax och Römer har varit familj sedan 1978. Som ett gemensamt varumärke sätter de – och höjer standarden. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Från utprovningstekniker som formade den moderna bilbältesindustrin till en lång lista av patent och nyskapande produkter. Vare sig man är till fots, med cykel eller med bil, ser Britax Römer till att barnen kommer fram säkert och bekvämt till sin destination. Den snabba och enkla installationen av barnstolar gör resorna så lätta som aldrig förr. Britax Römer står för intelligent design och hög säkerhetsstandard, som ständigt utvecklas.


Omdömen

Kundbetyg: - BRITAX Bilbarnstol Dualfix Black Marble
Genomsnittsbetyg 2 Betyg
 
2
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyVad är eKomi?
  • 100% oberoende
  • Helt opartisk
  • Av kunder för kunder
Recensioner

Våra bästsäljare

BRITAX Bilbarnstol Dualfix Black Marble
Rek. pris¹ 4891 kr
4793 kr