Britax Babyskydd Baby-Safe plus SHR II Storm Grey

Britax Babyskydd Baby-Safe plus SHR II Storm Grey


Variant:
  • Britax Babyskydd Baby-Safe plus SHR II Storm Grey
  • Britax Babyskydd Baby-Safe plus SHR II Moonlight Blue
  • Britax Babyskydd Baby-Safe plus SHR II Cosmos Black
  • Britax Babyskydd Baby-Safe plus SHR II Wine Rose
  • Britax Babyskydd Baby-Safe plus SHR II Black Marble

1695 kr
Pris
1665 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A256570

EAN: 4000984196627

Britax Babyskydd Baby-Safe plus SHR II Storm Grey
Grupp 0+, vikt: 0- 13 kg: från födseln upp till ca 15 månader.

BABY-SAFE PLUS SHR II bevisar att smarta funktioner också kan vara enkla genom att kombinera avancerade säkerhetsfunktioner såsom nyskapade sidokrockskydd med bekvämligheten av en enkel enhandsmanövrerad frikoppling från bas eller vagn.

Patenterad lutningsteknologi gör resan säkrare och skönare
Det är svårt att avgöra vilket sittläge som är bäst för det nyfödda barnet i bilen. Innan barnets muskler hunnits utvecklats tillräckligt är en planare sittställning oftast bekvämast, medan ett mer upprätt läge ger större säkerhet vid en eventuell krock. Med BABY-SAFE PLUS SHR II får du en enkel lösning på problemet – vår patenterade teknologi erbjuder din baby ett planare sittläge utan att kompromissa med säkerheten , och när du justerar huvudstödet justeras även barnets position. Säker, omslutande och bekväm. BABY-SAFE PLUS SHR II gör bilturen lika säker som mysig för ditt barn. Vår innovativa D-SIP® ger ett överlägset skydd vid en eventuell sidokrock, och de mjuka, vadderade sidovingarna omsluter ditt barn i stolens skyddande skal.

Flexibel och enkel att använda
BABY-SAFE PLUS SHR II är bekväm och enkel att använda. Du installerar babyskyddet i bilen tillsammans med BABY-SAFE ISOFIX BASE eller BABY-SAFE BELTED BASE, och tack vare de integrerade CLICK & GO®-adaptrarna passar babyskyddet även på alla Britax barnvagnar. Du flyttar enkelt babyskyddet mellan basen och barnvagnen. Genom att trycka på knappen på babyskyddets handtag lossar babyskyddet lätt från vagnen och kan enkelt lyftas av.

Produktegenskaper:

Justerbart handtag
Genomtänkt: Det justerbara handtaget är enkelt att flytta när du ska sätta ner ditt barn i babyskyddet. Lås upp handtaget med sidoknapparna och för det sedan bakåt. När babyskyddet står på golvet rekommenderar vi att handtaget placeras i fullt bakåtläge för att förhindra att det gungar.

Sidokrockskydd – D-SIP®
Britax D-SIP® ger ett överlägset skydd vid en eventuell sidokrock. D-SIP® för träffpunkten närmre, minskar krockkraften och leder sedan bort den från ditt barn via bilbarnsstolens skal. Du aktiverar D-SIP® på den sida av bilbarnstolen som är närmast dörren genom att lyfta den tills du hör ett klick.

Djupa sidokrocksskydd
De djupa mjukt vadderade sidokrocksskydden fungerar som en skyddande barriär mot den kraft som kan uppstå vid en sidokollision. Så löper barnet en lägre risk att skadas.

Fempunktssele
Fempunktsselen innebär maximal säkerhet för ditt barn. Selen ser till att barnet färdas tryggt i bilbarnsstolens skyddande skal under hela resan. Skulle ni krocka fördelas krafterna på fem olika punkter: två vid axlarna, två vid höfterna och en där selen spänns fast mellan benen. På så sätt skyddas ditt barn från krockkrafter från alla håll.

Justerbart huvudstöd och sele
Enklare än så blir det inte: Vårt vadderade huvudstöd och fempunktssele är enkla att justera med bara en hand så de passar ditt barns längd. Kontrollera att huvudstödet är i rätt position – precis ovanför barnets axlar – innan du spänner fast selen.

Avtagbart extraöverdrag
En bilbarnstol ska tåla mycket. Därför har vi designat en klädsel som hjälper dig att snabbt få bilstolen ren och fräsch igen. Så blir överdraget snabbt rent och fint.

Solskydd
Smart: Solskyddet, med SPF 50+, skyddar mot såväl sol som vind, både i bilen och i barnvagnen. Eftersom det inte är fäst i handtaget kan du bära babyskyddet med solskyddet utfällt.

Ta loss babyskyddet med bara en hand
Babyskyddet kopplas loss från barnvagnen med ett enkelt handgrepp. När du trycker ner knappen som sitter på handtaget så frigörs babyskyddet och du kan enkelt lyfta bort det.

Tekniska uppgifter:
  • Montering i bilen: Trepunktsbälte eller BÄLTAD BAS eller ISOFIX-BAS
  • Installation: Bakåtvänd från födseln upp till 13 kg.
  • Mått (Bx Hx D): 57 x 44 x 65 cm
  • Vikt: 4,7 kg

I leveransen ingår bara babyskyddet utan bas.

OBS! Får ej användas i framsätet när airbagen är aktiverad.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Britax Römer

Britax Römer

Britax och Römer har varit familj sedan 1978. Som ett gemensamt varumärke sätter de – och höjer standarden. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Från utprovningstekniker som formade den moderna bilbältesindustrin till en lång lista av patent och nyskapande produkter. Vare sig man är till fots, med cykel eller med bil, ser Britax Römer till att barnen kommer fram säkert och bekvämt till sin destination. Den snabba och enkla installationen av barnstolar gör resorna så lätta som aldrig förr. Britax Römer står för intelligent design och hög säkerhetsstandard, som ständigt utvecklas.


Våra bästsäljare

Britax Babyskydd Baby-Safe plus SHR II Storm Grey
1695 kr
1665 kr