Britax Babyskydd Baby-Safe Moonlight Blue
Variant:
  • Britax Babyskydd Baby-Safe Moonlight Blue
  • britax Babyskydd Baby-Safe Cosmos Black
  • Britax Babyskydd Baby-Safe Wine Rose
  • Britax Babyskydd Baby-Safe Storm Grey

Pris
1190 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A229991

EAN: 4000984183733

Britax Babyskydd Baby-Safe Moonlight Blue
Grupp 0+, vikt:0-13 kg, Lämplig från födseln upp till ca 15 månader

Basen är enkel att använda tillsammans med din barnvagn – något som underlättar vardagen, inte minst de dagar då du och ditt barn ska in och ut ur i bilen flera gånger. Du lyfter helt enkelt ut babyskyddet med ditt barn fastspänt, klickar fast det på barnvagnen – och ni är redo! Våra babyskydd är också kompatibla med vagnar från andra ledande varumärken.

Produktegenskaper:

Djupa, mjukt vadderade sidovingar
Djupa vadderade sidovingar. Så löper barnet en lägre risk att skadas.

Fempunktssele
Fempunktsselen innebär maximal säkerhet för ditt barn. Selen ser till att barnet färdas tryggt i bilbarnsstolens skyddande skal under hela resan. Skulle ni krocka fördelas krafterna på fem olika punkter: två vid axlarna, två vid höfterna och en där selen spänns fast mellan benen. På så sätt skyddas ditt barn från krockkrafter från alla håll.

Avtagbart överdrag


Solskydd
Smart: Solskyddet, med SPF 50+, skyddar mot såväl sol som vind, både i bilen och i barnvagnen.

Justerbart handtag
Genomtänkt: Det justerbara handtaget är enkelt att flytta när du ska sätta ner ditt barn i babyskyddet. Lås upp handtaget med sidoknapparna och för det sedan bakåt. När babyskyddet står på golvet rekommenderar vi att handtaget placeras i fullt bakåtläge för att förhindra att det gungar.

Mjukt vadderat huvudustöd och axelrem


Tekniska uppgifter:
  • Montering i bilen: Trepunktsbälte eller BÄLTAD BAS eller ISOFIX-BAS
  • Installation: Bakåtvänd från födseln upp till 13 kg.
  • Mått: H/B/D: 57 x 44 x 65 cm
  • Vikt: 3,9 kg

I leveransen ingår endast babyskyddet utan basstation inklusive Travel System-Adapter

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Britax Römer

Britax Römer

Britax och Römer har varit familj sedan 1978. Som ett gemensamt varumärke sätter de – och höjer standarden. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Från utprovningstekniker som formade den moderna bilbältesindustrin till en lång lista av patent och nyskapande produkter. Vare sig man är till fots, med cykel eller med bil, ser Britax Römer till att barnen kommer fram säkert och bekvämt till sin destination. Den snabba och enkla installationen av barnstolar gör resorna så lätta som aldrig förr. Britax Römer står för intelligent design och hög säkerhetsstandard, som ständigt utvecklas.


Våra bästsäljare

Britax Babyskydd Baby-Safe Moonlight Blue
1190 kr