BRITAX Babyskydd Baby-Safe i-Size Flame Red
 • BRITAX Babyskydd Baby-Safe i-Size Black Marble
 • BRITAX Babyskydd Baby-Safe i-Size Storm Grey
 • Britax Babyskydd Baby-Safe i-Size Mystic Black
 • BRITAX Babyskydd Baby-Safe i-Size Coral Peach

2495 kr
Pris
1963 kr
Fri frakt!
Du sparar
532 kr-21%
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A195520

BRITAX Babyskydd Baby-Safe i-Size Flame Red
BABY-SAFE i-SIZE är anpassat efter den nya säkerhetsstandarden ECE R129 (i-Size) och kan användas direkt från födseln upp till 15 månaders ålder, eller tills barnet når en längd av 83 cm.

Babyskyddet kommer med en insats för nyfödda som erbjuder extra stöd och dessutom ger utökat skydd vid en eventuell krock. Insatsen kan tas bort och höjden på huvudstödet justeras i takt med att ditt barn växer. Patenterad lutningsteknologi

PATENTERAD LUTNINGSTEKNOLOGI GÖR RESAN SÄKRARE OCH SKÖNARE
Det är svårt att avgöra vilket sittläge som är bäst för det nyfödda barnet i bilen. Innan barnets muskler hunnits utvecklats tillräckligt är en planare sittställning oftast bekvämast, medan ett mer upprätt läge ger större säkerhet vid en eventuell krock. Med BABY-SAFE i-SIZE får du en enkel lösning på problemet – vår patenterade teknologi erbjuder din baby ett planare sittläge utan att kompromissa med säkerheten, och när du justerar huvudstödet justeras även barnets position.
Med BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE ökar flexibiliteten ytterligare och ditt barn kan sitta ännu bekvämare och säkrare.

TRYGGHET PÅ DITT BARNS FÖRSTA RESOR
Barn, och speciellt nyfödda, är de mest utsatta och ömtåliga passagerarna i bilen och de måste skyddas från alla tänkbara skador. Därför fokuserar vi uteslutande på att utveckla, testa, förbättra och tillverka bilbarnstolar som erbjuder högsta möjliga säkerhet och som överträffar de stränga normer som gäller i den nya säkerhetsstandarden ECE R129.
När du köper en BABY-SAFE i-SIZE köper du samtidigt vår forskning och vårt starka engagemang i ditt barns säkerhet, vilket gör det möjligt för dig att tryggt njuta av era resor tillsammans.

Produktegenskaper:

Inlägg för nyfödda
Speciellt utformad för att ge ditt spädbarn extra stöd. Insatsen för nyfödda, som följer med babyskyddet, gör det ombonat för din baby och utgör dessutom ett energiabsorberande skydd i händelse av krock.

Överlägsen Side Impact Cushion Teknologi (SICT)
Vår förbättrade SICT ger överlägset skydd vid en sidokollision. Den minskar rörelsen och absorberar krockkraften samt leder bort den från ditt barn. För att bäst dra nytta av skyddet ställer du in och justerar SICT på den sidan av babyskyddet som är närmast en bildörr.

Plant liggläge
Erbjuder en skönare och mer ergonomisk ställning för ditt nyfödda barn. Vår patenterade och integrerade lutningsteknologi gör det möjligt att justera sittställningen i förhållande till barnets längd. Barnets position förändras automatiskt när du justerar huvudstödet och ökar utrymmet i takt med att ditt barn växer. Även axelbanden justeras automatiskt när du ställer in huvudstödet.

Reglerbart huvudstöd låter bilbarnstolen
Enklare än så blir det inte: Vårt vadderade huvudstöd och fempunktssele är enkla att justera med bara en hand så de passar ditt barns längd. Kontrollera att huvudstödet är i rätt position – precis ovanför barnets axlar – innan du spänner fast selen.

Solskydd
Smart: Solskyddet, med SPF 50+, skyddar mot såväl sol som vind, både i bilen och i barnvagnen. Fästpunkterna är bekvämt placerade på sidorna av handtaget så du enkelt kan bära babyskyddet även när solskyddet är uppfällt.

5-Punktsbälte
Fempunktsselen innebär maximal säkerhet för ditt barn. Selen ser till att barnet färdas tryggt i bilbarnsstolens skyddande skal under hela resan. Skulle ni krocka fördelas krafterna på fem olika punkter: två vid axlarna, två vid höfterna och en där selen spänns fast mellan benen. På så sätt skyddas ditt barn från krockkrafter från alla håll.

Enkelt att ta av med CLICK & GO®-adaptrar
Skonar ryggen: Babyskyddet är enkelt att ta av, både från basenheten i bilen och från vagnen, och låter dig som förälder behålla en skonsam ergonomisk ställning. Med hjälp av handtaget på baksidan kopplar du loss babyskyddet och lyfter av det utan problem.

Justerbart handtag
Genomtänkt: Det justerbara handtaget är enkelt att flytta när du ska sätta ner ditt barn i babyskyddet. Lås upp handtaget med sidoknapparna och för det sedan bakåt. När babyskyddet står på golvet rekommenderar vi att handtaget placeras i fullt bakåtläge för att förhindra att det gungar.

Färgindikatorer visar korrekt inbyggnad:
Så kan du alltid känna dig säker. Indikatorerna visar om babyskyddet är korrekt monterat på basen eller barnvagnen. Skiftar från rött till grönt.

Travel System
Basen är enkel att använda tillsammans med din barnvagn – något som underlättar vardagen, inte minst de dagar då du och ditt barn ska in och ut ur i bilen flera gånger. Du lyfter helt enkelt ut babyskyddet med ditt barn fastspänt, klickar fast det på barnvagnen – och ni är redo! Alla babyskydd från Britax Römer kan fästas på valfri Britax barnvagn med våra CLICK & GO®-adaptorer. Våra babyskydd är också kompatibla med vagnar från andra ledande varumärken.

Babyskydd på bas
Du kommer verkligen att uppskatta vår smarta babyskydds-bas vid de tillfällen då du vill ta ut eller lyfta in ditt sovande barn i bilen utan att riskera att väcka det. Basen monteras i bilen, och du tar loss samt fäster babyskyddet med ett enkelt handgrepp – utan krångel och utan att störa ditt barn. Våra i-Size-baser kan installeras på alla platser i bilen som är godkända för i-Size. Titta i bilens instruktionsbok för att hitta i-Size-godkända placeringar. Basenheten finns att köpa som tillbehör.

Installationsmöjligheter:
 • Med bälte Med Britax blir du mer flexibel. Britax ger dig ökad flexibilitet eftersom du även kan fästa bilbarnstolen med bilens eget integrerade trepunktsbälte. Funktionen är extra praktisk när du vill flytta bilbarnstolen mellan olika bilar, och alla kanske inte har ISOFIX. Bältesguiden på bilbarnstolen visar hur du gör installationen på ett korrekt sätt.
 • Med bas: Baby-Safe i Size Base eller Flex Base
 • På barnvagnen: CLICK & GO®-Adapter
Tekniska specifikationer:
 • Installation: Bakåtvänd från 40 - 83 cm.
 • Mått: H/B/D: 56 x 44 x 65 cm
 • Vikt: 4,7 kg
I leveransen ingår:
 • Baby-Safe i-Size
 • Solskydd
 • Inlägg för nyfödda
 • Bruksanvisning

OBS: Får ej användas i framsätet när airbagen är aktiverad.

I leveransen ingår endast babyskyddet utan basenhet.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Britax Römer

Britax Römer

Britax och Römer har varit familj sedan 1978. Som ett gemensamt varumärke sätter de – och höjer standarden. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Från utprovningstekniker som formade den moderna bilbältesindustrin till en lång lista av patent och nyskapande produkter. Vare sig man är till fots, med cykel eller med bil, ser Britax Römer till att barnen kommer fram säkert och bekvämt till sin destination. Den snabba och enkla installationen av barnstolar gör resorna så lätta som aldrig förr. Britax Römer står för intelligent design och hög säkerhetsstandard, som ständigt utvecklas.


Våra bästsäljare

BRITAX Babyskydd Baby-Safe i-Size Flame Red
2495 kr
1963 kr
Toppmärken