BRIO® WORLD Magnetisk signalskylt 33868
Pris
94 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A207874

EAN: 7312350338683

BRIO® WORLD Magnetisk signalskylt 33868
Här har vi en semafor som verkligen gör sitt jobb, BRIOs magnetiska signalskylt. Varje gång du kör förbi med tåget slår den magnetiska signalskylten på järnvägen om från rött till grönt. Det är säkert att köra och du kan ta ett varv till. Och titta, nu växlar den färg igen!

Detaljer:
 • Innehåll: 1 delar (1x trafikljus)
 • Material: Trä
 • Mått: ca. 8,2 x 7,1 x 8,5 cm
 • Ålder: Från 3 år.

 • Varning
  Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!

  Fraktinformation

  Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

  Märke

  Brio

  BRIO

  BRIO, som grundades i Osby i Skåne, har varit en av baspelarna för svenska leksaker ända sedan slutet på 1800-talet. BRIO har i årtionden lyckats med att hitta balansen mellan nya innovationer och leksaksklassiker.
   
  BRIOs mål är att att även våra barnbarn ska känna samma nostalgi som vi gör när vi tänker på BRIO leksaker som vi lekt med då vi var små. Kanske det var en av de ikoniska BRIO järnvägarna eller en BRIO gåvagn?
   
  BRIO strävar efter att fortsätta stödja säker utveckling och lärande hos barn och på samma gång underlätta liver för dig som förälder.

  Våra bästsäljare

  BRIO® WORLD Magnetisk signalskylt 33868
  94 kr