BRIO® WORLD Lekset med bondgårdstema - pojke 33879

BRIO® WORLD Lekset med bondgårdstema - pojke 33879


  • BRIO® WORLD Lekset med bondgårdstema - flicka 33875
  • BRIO® WORLD Lekset med safaritema 33865
  • BRIO® WORLD Lekset med brandmanstema 33876
  • BRIO® WORLD Vägarbete-lekset 33899

Pris
99 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A240709

BRIO® WORLD Lekset med bondgårdstema - pojke 33879
Leksakskitet med bondpojke skapar ett helt scenario av några få saker. Figuren kan använda vagnen för att transportera hölasten – eller varför inte sin ko? En perfekt present eller leksak på egen hand, eller tillägg till din BRIO World.

Detaljer:
  • Delar: 4
  • Från 3 år

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Brio

BRIO

BRIO, som grundades i Osby i Skåne, har varit en av baspelarna för svenska leksaker ända sedan slutet på 1800-talet. BRIO har i årtionden lyckats med att hitta balansen mellan nya innovationer och leksaksklassiker.
 
BRIOs mål är att att även våra barnbarn ska känna samma nostalgi som vi gör när vi tänker på BRIO leksaker som vi lekt med då vi var små. Kanske det var en av de ikoniska BRIO järnvägarna eller en BRIO gåvagn?
 
BRIO strävar efter att fortsätta stödja säker utveckling och lärande hos barn och på samma gång underlätta liver för dig som förälder.

Våra bästsäljare

BRIO® WORLD Lekset med bondgårdstema - pojke 33879
99 kr
Toppmärken