bObles ® Krokodilrosa

Pris
1099 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A309230

EAN: 5704531007778

bObles ® Krokodilrosa
Texten har översatts automatiskt.
Krokodilen är en av de bästsäljande från bObles!

Det är en trogen följeslagare genom alla de första utvecklingsåren. Det finns så många sätt att leka och ha kul med bObles-krokodil, så ditt barn kan använda den i många år framöver.

Det finns ingen annan leksak som kan tävla med bObles-krokodil när det gäller att utmana ditt barn balans och koordinationsförmåga. Om din baby är liten kan du vända krokodilen och placera din baby på ryggen. På det sättet kan de ljusa ögonen se upp på dig medan din baby känner en mild tipprörelse och delar ett ögonblick av glädje.
Genom att placera bObles Chicken under bObles Crocodile, blir lutningen lite större och mycket roligare.

Stegen på baksidan av bObles Crocodile är roliga för krypande barn och utmanande för reflexer. När ditt barn är tillräckligt gammalt för att gå, gör krokodilen varje steg enklare och kan få ditt barn eller barn att känna sig mer självständiga. Om du har två krokodiler kommer ditt barn utan tvekan att ha mycket roligt att använda dem som styltor runt huset.

bObles Crocodile har en rolig och nordisk design, vilket gör det enkelt att integrera den i inredningen av både barnrummet och vardagsrummet.

Produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 60 x 24 x 18 cm.
  • Material: EVA-skum
  • Olika funktioner, mångsidiga
  • Skötselråd: Rengör med vatten
  • Ålder: Från födseln
Uppmärksamhet
bObles Leksaker och motoriserade möbler är handgjorda. Avvikelser i färg och storlek kan förekomma.

Tillbehör

Pris
176 kr
Pris
380 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

bObles ® Krokodilrosa
bObles ® Krokodilrosa
1099 kr