Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

bobike Bike Seat Go E-BD Macaron Grey
Tillfälligt slutsåld

bobike Bike Seat Go E-BD Macaron GreyPris
829 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A306987

EAN: 5604415088056

bobike Bike Seat Go E-BD Macaron Grey
Texten har översatts automatiskt.
"Bobike GO är det senaste tillskottet till barnstolssamlingen från Bobike. Designad i en snygg och snygg design, GO imponerar med ett upphöjt skyddsskal som är integrerat i sätet. Precis som alla Bobike-säten har GO ett dubbelväggigt skal och en smal design.
Med ett förstärkt skyddsområde är GO ett lättanvänt barnsäte som är perfekt för en familj.

Bobike GO presenteras i fem vackra pastellfärger och imponerar med sitt nya bärsystem.
Bärsystemet är helt integrerat i sätet och kan monteras på alla bagagebärare 120 till 185 mm breda och med rördiametrar från ø10 till 16 mm. Du behöver inga verktyg för att montera sätet.

Sätet har tilldelats Geprüfte Sicherheit (GS-märke) av TÜV Rheinland och uppfyller DIN EN 14344.

Säkerhet
Den speciellt förstärkta dubbelväggiga konstruktionen ger extra säkerhet. Dessutom har sätet en bakre säkerhetsreflektor. Ett fotskydd förhindrar kontakt med hjulet.
Hållarens monteringssystem är kompatibelt med ISO 11243-kompatibla bärare och uppfyller EN14344-standarderna.

Komfort
Olika justeringsalternativ tillåter säte som ska flyttas framåt och bakåt på bäraren, beroende på barnets storlek. Fotstöden kan justeras utan verktyg och kan manövreras med en hand. Trepunktssäkerhetsselen kan också justeras med en hand och är utrustad med förstärkta axelremmar för upprätt läge.

Design
Med sina fem eleganta och snygga färger, GO har ett upphöjt skyddsskal integrerat i sätet. Precis som de andra Bobike-sätena har GO ett dubbelväggigt skal och en tunn design. Hållarens monteringssystem är integrerat i sätet.

Ingår i leveransen:
  • Cykelsits Go E-BD
  • Integrerad ""Bärarmontering"" -system
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Våra bästsäljare