Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

BIG Spela BIG Bloxx Peppa Pig - Camper
Tillfälligt slutsåld

BIG Spela BIG Bloxx Peppa Pig - Camper


Pris
290 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A289556

EAN: 4004943571456

BIG Spela BIG Bloxx Peppa Pig - Camper
Texten har översatts automatiskt.
Peppa Pig (på tyska: Peppa Wutz) är en kärleksfull, brittisk animerad serie för barn som ger underhållande lärande och mycket roligt för de små.

Peppa är en särskilt nyfiken och lekfull spargris. Hon bor tillsammans med mamma och pappa och sin lilla bror i ett hus på en kulle. Därifrån utforskar Peppa omgivningen med sina vänner - för det finns något spännande att upptäcka överallt!

Byggstenen med 54 stycken och 4 lekfigurer erbjuder barn i åldrarna 18 månader till 5 år mycket roligt. De färgglada, detaljerade delarna och de populära teman för äventyr och camping garanterar högt spelvärde.

Uppsättningen består av: 4 figurer - Peppa, hennes föräldrar och hennes bror Schorsch. Barnen kan bygga en husbil med familjen Wutz av leksaker och hjul och utrusta den med säng, spis och bänk. Framför husbilen finns det en bekväm uppsättning sittplatser, te kokas och grillas.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 20 x 22 x 17 cm
  • Delar: 54
  • 4 spelstycken
  • Kompatibel med kända bitar
  • Ålder: från 18 månader till 5 år

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

BIG

BIG – Mer än BIG Bobby Car

BIG är en av Tysklands största leksakstillverkare och även en internationellt ledade tillverkare av leksaker utav plast. Som brand vill BIG återspegla hög kvalitet och barnvänlig design. Alla BIG-produkter tillverkas i Tyskland och testas utförligt såväl av BIG som externa organisationer. På så sätt garanterar BIG att alla deras leksaker lever upp till de högsta kvalitets- och säkerhetskraven.

Det märks i och med att BIG Bobby Car-åkfordonen varit en klar favorit hos barnen. Utöver BIG Bobby Cars har BIG även ett stort utbud av både inomhus- och uteleksaker för varje smak!

Våra bästsäljare