BIG Spela BIG Bloxx Hello Kitty - Starter Set

BIG Spela BIG Bloxx Hello Kitty - Starter Set


Pris
77 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A289559

EAN: 4004943571470

BIG Spela BIG Bloxx Hello Kitty - Starter Set
Texten har översatts automatiskt.
Hela världen är galen efter henne och även i detta land har den förmodligen mest kända japanska kvinnan kultstatus:

Hello Kitty, komikatten, började sin karriär 1974 som ett motiv i handväskan. Kultkaraktären med otaliga små fans finns nu också i en lekfull BIG - Bloxx-produktlinje.

Det finns tre olika versioner av startpaketen att välja mellan, varje set innehåller en Hello Kitty-figur. Hello Kitty och hennes sovrum är en byggsten med 7 stycken, inklusive stol, bord, säng och nattduksbord. Hello Kitty och hennes bil består av 5 delar, inklusive en söt bil och en parkeringsmätare. Uppsättningen Hello Kitty på hästen är 10 delar och innehåller en leksakshäst, buskar och staket

Lekuppsättningarna erbjuder barn mellan 18 månader och 5 år mycket roligt. De färgstarka detaljerna och det populära temat Hello Kitty säkerställer högt spelvärde.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd) x höjd): 8 x 15,5 x 9 cm
  • Inkl. 1 Hello Kitty-lekfigur i varje uppsättning
  • Kompatibel med kända delar
  • Ålder: från 18 månader till 5 år
Uppmärksamhet
Inget designval möjligt, dvs. vi levererar en slumpmässigt vald design

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

BIG

BIG – Mer än BIG Bobby Car

BIG är en av Tysklands största leksakstillverkare och även en internationellt ledade tillverkare av leksaker utav plast. Som brand vill BIG återspegla hög kvalitet och barnvänlig design. Alla BIG-produkter tillverkas i Tyskland och testas utförligt såväl av BIG som externa organisationer. På så sätt garanterar BIG att alla deras leksaker lever upp till de högsta kvalitets- och säkerhetskraven.

Det märks i och med att BIG Bobby Car-åkfordonen varit en klar favorit hos barnen. Utöver BIG Bobby Cars har BIG även ett stort utbud av både inomhus- och uteleksaker för varje smak!

Våra bästsäljare

BIG Spela BIG Bloxx Hello Kitty - Starter Set
77 kr