BIG Spela BIG Bloxx Hello Kitty - Cafe

BIG Spela BIG Bloxx Hello Kitty - Cafe


Pris
266 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A289562

EAN: 4004943571494

BIG Spela BIG Bloxx Hello Kitty - Cafe
Texten har översatts automatiskt.
Hela världen är galen på henne och även i detta land har den förmodligen mest kända japanska kvinnan kultstatus:

Hello Kitty, komikatten, började sin karriär 1974 som ett motiv i handväskan. Kultkaraktären med otaliga små fans finns nu också i en lekfull BIG - Bloxx produktlinje.

Spelsatsen BIG - Bloxx Hello Kitty Café består av 45 stycken, inklusive två Hello Kitty-spelstycken, en med rosa och en med turkos kläder. Det söta caféet kan byggas från spelbitarna och kärleksfullt inredda. Dessutom ingår kaffekannor och koppar, samt bord och stolar, så att många gäster kan äta tårta på Hello Kitty.

Hello Kitty Café erbjuder barn mellan 18 månader och 5 år mycket kul och spel . De vackra godisfärgade bitarna och det populära Hello Kitty-temat säkerställer högt spelvärde.

produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd) ): 8,5 x 28 x 22 cm
  • Inkl. 2 Hello Kitty-spelstycke
  • Delar: 45
  • Kompatibel med kända bitar
  • Ålder: från 18 månader till 5 år

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

BIG

BIG – Mer än BIG Bobby Car

BIG är en av Tysklands största leksakstillverkare och även en internationellt ledade tillverkare av leksaker utav plast. Som brand vill BIG återspegla hög kvalitet och barnvänlig design. Alla BIG-produkter tillverkas i Tyskland och testas utförligt såväl av BIG som externa organisationer. På så sätt garanterar BIG att alla deras leksaker lever upp till de högsta kvalitets- och säkerhetskraven.

Det märks i och med att BIG Bobby Car-åkfordonen varit en klar favorit hos barnen. Utöver BIG Bobby Cars har BIG även ett stort utbud av både inomhus- och uteleksaker för varje smak!

Våra bästsäljare

BIG Spela BIG Bloxx Hello Kitty - Cafe
266 kr