Big Jim Dumper
Pris
1233 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 13 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A280734

EAN: 4004943565684

Big Jim Dumper
Texten har översatts automatiskt.
BIG-Jim-Dumper är utrustad med så många realistiska funktioner som det inte lämnar något till önska och barnkänner sig som professionella tippförare. Den högkvalitativa och detaljerade barndumperen är lämpliga för barnen så små som tre år gamla och har en underhållsvänlig, smuts- och dammskyddad precisionskedja, vilket gör körningen enkel och energibesparande. Detta gör det enkelt att starta, att använda för barn, även i svår terräng. Skulle kedjan nugonsin förlora spänningen kan den dras åt i några enkla steg tack vare den integrerade excentriska.

Den högkvalitativa premium-styrstyrningen möjliggör enkel och problemfri styrning av BIG -Jim-Dumper. En släpkoppling, placerad fram och bak, som är kompatibel med alla BIG-släpvagnar, kompletterar utrustning av hög kvalitet. Barnens höga ljus är den lättanvända dumperen med en laddningsvolym på sex liter. Tippkroppen fixeras på plats med en barnvänlig spakfunktion och tippas ut för hand. Det 3-talade ratten med mekaniskt horn kompletterar det lekfulla, gula fordonet. BIG -Jim-Dumper tillverkar av tillverkare av BIG -Bobby-bil i beprövad buffel STOR kvalitet i moderna fabriker i Tyskland.

produktinformation:
  • Mått (höjd x längd x bredd): 47 x 90 x 47 cm
  • 3-vägs justerbart säte
  • 3-ekta ratt med mekaniskt horn
  • Enkel spakfunktion med tid lämplig för barn
  • Släpvagn fram och bak
  • Ålder: från 3 till 5 år
Uppmärksamhet
Passar inte för barn under tre år. Använd endast under vuxenövervakning. Risk för skador!

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
307 kr
Pris
180 kr
Pris
303 kr

Märke

BIG

BIG – Mer än BIG Bobby Car

BIG är en av Tysklands största leksakstillverkare och även en internationellt ledade tillverkare av leksaker utav plast. Som brand vill BIG återspegla hög kvalitet och barnvänlig design. Alla BIG-produkter tillverkas i Tyskland och testas utförligt såväl av BIG som externa organisationer. På så sätt garanterar BIG att alla deras leksaker lever upp till de högsta kvalitets- och säkerhetskraven.

Det märks i och med att BIG Bobby Car-åkfordonen varit en klar favorit hos barnen. Utöver BIG Bobby Cars har BIG även ett stort utbud av både inomhus- och uteleksaker för varje smak!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Big Jim Dumper
4
4 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 2
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Big Jim Dumper
Big Jim Dumper
1233 kr